Instrumenten

Bij De Utrechtse Muziekschool ontdek en ontwikkel je jouw muzikale talent. We bieden een breed scala aan cursussen, toegepast op verschillende instrumenten en doen dat in verschillende genres. DUMS is actief in klassieke en oude muziek, jazz, pop- en wereldmuziek; DUMS is er voor hout- en koperblazers, strijkers, (bas)gitaristen, drummers, slagwerkers en percussionisten, pianisten, toetsenisten, harpisten, zangers en dirigenten. DUMS is er voor iedereen.

Bij DUMS kan je individueel les krijgen, maar we geloven sterk in samen spelen. Je kunt bij DUMS dus ook samen muziek maken én optreden. Je kunt, naast de cursussen, deel uitmaken van ensembles, bandjes, koren of orkesten én we organiseren activiteiten om de grenzen tussen professional en amateur te doorbreken. Cursussen worden veelal aangeboden als jaarcursus, maar er zijn bij DUMS ook kortere en op maat gerichte cursussen te vinden.

DUMS begeleidt talenten actief in hun muzikale carrière. Via DUMS kunnen kinderen en jongeren doorstromen naar bijvoorbeeld Het Domstad Jeugd Orkest of zich voorbereiden op het toelatingsexamen van het Conservatorium.

Vind het instrument dat bij je past
Kies hieronder je instrument en één van onze beide locaties: Domplein of Leidsche Rijn. Dan vind je het aanbod van de docenten die daar les geven. Schrijf je nu in! Dan neemt jouw docent daarna contact met je op.

pianoles