Mariëtte Landheer

Mariëtte Landheer

Centrum

DE LESPRAKTIJK VAN MARIËTTE ZIT VOL
Haar jeugd heeft Mariëtte Landheer doorgebracht op Curaçao, waar haar ouders op de muziekschool pianoles en fluitles gaven.
“De familie Gorsira gaf privé de strijkers les en ik mocht kiezen tussen viool of cello.
Een cello vond ik intrigerend; zo groot en al die ritsjes in de hoes. Liefde voor de warme menselijke klank kwam later!
Wat is jouw verhaal?
Mijn kracht in het lesgeven zit in mijn jarenlange ervaring als celliste op het podium: solo, kamermuziek en 20 jaar orkestervaring in o.a. het Rotterdams Philharmonisch Orkest. In mijn lesgeven put ik uit die ervaringen, wat wil je overbrengen, wat is je verhaal en hoe wil je dat bereiken? Dit werkt ook voor de allerjongste cellistjes. Ik geef ze graag liefde en toewijding mee voor de muziek, plus de discipline om dat te bereiken.

In mijn woonplaats Bilthoven ben ik jaren geleden gestart met een celloklas bestaande uit alle leeftijdscategorieën. Uit die klas ontstond een groepje getalenteerde leerlingen, waarvan een aantal de weg naar een conservatorium of goed studentenorkest heeft gevonden!”

Bij DUMS geeft Mariëtte Landheer ook les aan jonge kinderen vanaf 6 jaar en is ze betrokken bij het jongtalentenprogramma TraieCtum, het gratis lesprogramma voor Utrechtse kinderen met uitzonderlijk muziektalent.

Mariëtte geeft les op donderdag; haar lespraktijk zit op dit moment vol.

KOM cello SPELEN BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden.

Als je een jaarcursus volgt bij DUMS, mag je kosteloos meedoen met onze gratis ensemble- en bandlessen, die bijna elke werkdag gegeven worden. Jouw docent kan je meer vertellen over deze lessen, waarin je samenspeelt met cursisten op diverse instrumenten.

Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden. Voor oriëntatiecursussen voor kinderen tot 12 jaar kun je onze K!DS-pagina raadplegen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
Proefles Cello 30 min. 1 week privéles 0AANMELDEN
celloles 30 min. 40 weken privéles 1050AANMELDEN
celloles 45 min. 40 weken privéles 1575AANMELDEN
celloles op maat op maat privéles n.o.t.k.AANMELDEN

Onder voorbehoud van prijswijzigingen. DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

Songwriting

Componeren en arrangeren: samen en hands-on

band

ensemble

Oude Muziek Ensemble

Arcobaleno kamermuziek

Molto Cello &SEMBLE

Kamermuziek coaching

orkest

Het DUMSTAD Jeugdorkest