Mariëtte Landheer

Mariëtte Landheer

Centrum

Haar jeugd heeft Mariëtte Landheer doorgebracht op Curaçao, waar haar ouders op de muziekschool pianoles en fluitles gaven.
“De familie Gorsira gaf privé de strijkers les en ik mocht kiezen tussen viool of cello.
Een cello vond ik intrigerend; zo groot en al die ritsjes in de hoes. Liefde voor de warme menselijke klank kwam later!
Wat is jouw verhaal?
Mijn kracht in het lesgeven zit in mijn jarenlange ervaring als celliste op het podium: solo, kamermuziek en 20 jaar orkestervaring in o.a. het Rotterdams Philharmonisch Orkest. In mijn lesgeven put ik uit die ervaringen, wat wil je overbrengen, wat is je verhaal en hoe wil je dat bereiken? Dit werkt ook voor de allerjongste cellistjes. Ik geef ze graag liefde en toewijding mee voor de muziek, plus de discipline om dat te bereiken.

In mijn woonplaats Bilthoven ben ik jaren geleden gestart met een celloklas bestaande uit alle leeftijdscategorieën. Uit die klas ontstond een groepje getalenteerde leerlingen, waarvan een aantal de weg naar een conservatorium of goed studentenorkest heeft gevonden!”

Bij DUMS geeft Mariëtte Landheer ook les aan jonge kinderen vanaf 6 jaar en ben ik betrokken bij het jongtalentenprogramma TraieCtum, het gratis lesprogramma voor Utrechtse kinderen met uitzonderlijk muziektalent.

KOM cello SPELEN BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden. (Bij Speelklas leen je voor de duur van je 1e cursus voor 10 weken gratis je instrument van DUMS). Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk
dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden.Ben je een kind tot 12 jaar kijk dan op onze K!DS pagina voor de oriëntatiecursussen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
Proefles Cello 30 min. 1 week privéles 0AANMELDEN
celloles 30 min. 40 weken privéles 1033AANMELDEN
celloles 45 min. 40 weken privéles 1520AANMELDEN
celloles op maat op maat privéles n.o.t.k.AANMELDEN
celloles &SEMBLE 60 min. 18 weken 20 privé 40 groep 450AANMELDEN

DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

Celtic Music workshop

Componeren en arrangeren: samen en hands-on

Celtic Music Workshop

band

ensemble

Celtic Music Workshop

Arcobaleno kamermuziek

Molto Cello &SEMBLE

Kamermuziek coaching

orkest

Het DUMSTAD Jeugdorkest