Damian de Muijnck

Damian de Muijnck

Centrum

Hallo! Mijn naam is Damian de Muijnck, opgegroeid in Vlissingen (Zeeland), student aan het Utrechts Conservatorium en op maandag en vrijdag drumdocent bij De Utrechtse Muziekschool op het Domplein.

Ik ben begonnen met drummen toen ik vier jaar oud was. Mijn ouders gaven mij mijn eerste drumkit en ik begon met mijn drumlessen op de Zeeuwse Muziekschool, waar ik les kreeg van Friso van Wijck. Op dat moment wist ik al helemaal zeker dat ik dit voor de rest van mijn leven wilde doen. Ik heb met Friso gestudeerd tot het moment dat ik naar het conservatorium ging, waar ik nu les krijg van Joost Kesselaar en André Groen.

Naast mijn drumlessen was ik ook actief in klassieke muziek en Rudimental Drumming. Al deze stijlen en verschillende benaderingen hebben me uiteindelijk erg geholpen een goede basis te creëren voor welke stijl dan ook, en uiteindelijk heeft dit ook mijn geluid gecreëerd.

Ik vind dit dan ook belangrijk mee te nemen in mijn lessen. Een brede mindset is voor mij belangrijk! Zelf ben ik erg gefocust in jazzmuziek, maar daarnaast doe ik ook verschillende pop-/studioprojecten en heb in het verleden zelfs metal muziek gespeeld!

Ik leer mijn studenten een goede techniek, coördinatie, groove, notatie kennis, vocabulaire etc, maar ook om hun oren te gebruiken en verschillende vaardigheden en inzichten te geven om zich te kunnen ontwikkelen als muzikant. Drums is het leukste en mooiste wat er is, en ik vind het belangrijk mijn leerlingen dat te laten ervaren. Vooral plezier te hebben!

Momenteel speel ik o.a. in SeptNoir Trio, Undertow sextet, Yannic Forster Trio en het Bram van de Glind Kwartet, maar daarnaast doe ik ook nog vele andere projecten in verschillende stijlen.”

Damian de Muijnck geeft les op maandag en vrijdag op het Domplein

KOM Drums SPELEN BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden.

Als je een jaarcursus volgt bij DUMS, mag je kosteloos meedoen met onze gratis ensemble- en bandlessen, die bijna elke werkdag gegeven worden. Jouw docent kan je meer vertellen over deze lessen, waarin je samenspeelt met cursisten op diverse instrumenten.

Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden. Voor oriëntatiecursussen voor kinderen tot 12 jaar kun je onze K!DS-pagina raadplegen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
Proefles n.o.t.k. 1 privéles n.o.t.k.AANMELDEN
Drumles 20 min. 40 weken privéles 735AANMELDEN
Drumles 30 min. 40 weken privéles 1050AANMELDEN
Drumles 30 min. 40 weken duoles 575AANMELDEN
Drumles op maat op maat privéles n.o.t.k.AANMELDEN

Onder voorbehoud van prijswijzigingen. DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

Dr. Loevenhout & Consorten

Componeren en arrangeren: samen en hands-on

Popworkshop: spelen in een band

band

Dr. Loevenhout & Consorten

Start Afresh! Jazz-Blues-Funk-band

Techniekklas drums

DUMS-BigBand ‘Ready Or Not?’

Popworkshop: spelen in een band

Cursus Spelen in een band

ensemble

orkest

Dr. Loevenhout & Consorten

Start Afresh! Jazz-Blues-Funk-band