Noah Hassler-Forest

Centrum

Hoi! Ik ben een violist en componist. Ik speel en schrijf muziek met allerlei verschillende muzikanten, ensembles, bands en orkesten.

Met een achtergrond in de klassieke muziek, zo heb ik jarenlang les gehad op het Prins Claus conservatorium (Groningen, jong talentklas) en in het conservatorium van Amsterdam (Sweelinck academie, vooropleiding). Een aantal jaar geleden heb ik besloten om andere soorten muziek te ontdekken: jazz, hiphop, wereldmuziek… noem maar op! Dat het allemaal ook op de viool kan is iets waar ik gaandeweg steeds meer achter ben gekomen. Al deze verschillende muziek geeft me de kans om nieuwe technieken en speelstijlen te ontdekken, bijzondere mensen te ontmoeten en geweldige projecten te kunnen doen. Bijvoorbeeld met mijn band Woodcraft, waarmee ik afgelopen december de Nederlandse jazz competitie heb gewonnen! Momenteel ben ik aan het afstuderen aan het conservatorium van Utrecht, met als hoofdvak viool aan de studie Musician 3.0. Hier verdiep ik me voornamelijk in compositie, improvisatie en artistieke ontwikkeling.

Ik kijk er enorm naar uit om samen met jou te leren en te ontdekken. Om jouw muzikale stem te vinden en vooral veel plezier te hebben!

 

KOM viool SPELEN BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden. (Bij Speelklas leen je voor de duur van je 1e cursus voor 10 weken gratis je instrument van DUMS). Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk
dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden.Ben je een kind tot 12 jaar kijk dan op onze K!DS pagina voor de oriëntatiecursussen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
vioolles 20 min. 40 weken privéles 735AANMELDEN
vioolles 30 min. 40 weken privéles 1050AANMELDEN
vioolles 30 min. 40 weken duoles 575AANMELDEN
vioolles op maat op maat privéles n.o.t.k.AANMELDEN
Proefles n.o.t.k. 1 privéles n.o.t.k.AANMELDEN

Onder voorbehoud van prijswijzigingen. DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

Workshop Klezmermuziek met Oksana

Componeren en arrangeren: samen en hands-on

band

ensemble

Oude Muziek Ensemble

Arcobaleno kamermuziek

Kamermuziek coaching

orkest

Domplein Tegenpool orkest

Het DUMSTAD Jeugdorkest