Lilian Hak

Centrum

De passie voor muziek begon bij Lilian Hak toen zij op haar 8e jaar met gitaarlessen begon op de muziekschool.

“Ik merkte al snel dat ik het leuker vond om erbij te zingen. Tijdens mijn middelbareschooltijd begon ik in bandjes te zingen en vervolgens werd ik aangenomen op het Conservatorium. Inmiddels afgestudeerd aan het Utrechts Conservatorium (HKU) voor zang lichte muziek (pop & jazz) heb ik van mijn passie mijn beroep kunnen maken.

Bij DUMS geef ik zanglessen in allerlei vormen, van individu, duo, groepen tot op maat
gerichte cursussen aan kinderen en volwassenen. Ik help zangers mee om doelgericht de stem te verbeteren in techniek, timing en interpretatie en met het vinden van je eigen sound.
Ook kun je advies of tips krijgen bij het werken aan eigen songmateriaal. Elke stem is uniek en ieder individu komt met een ander doel en andere wensen op les. Daarom is een zangles altijd maatwerk. Ik geniet ervan leerlingen te zien groeien in muzikaliteit en creativiteit.
Samen muziek maken is het mooiste wat er is en daarom probeer ik mijn leerlingen te
stimuleren om in bandjes te gaan spelen of op te treden!

Naast DUMS geef ik, als hoofdvakdocente op de afdeling MediaMusic van ArtEZ University of the Arts, les in songwriting en producing voor bands/media. Daarnaast schrijf en produceer ik mijn eigen muziek en treed ik op in allerlei bezettingen van duo, bandjes, theater tot aan samenwerkingen met orkesten. Ik heb vier soloalbums uitgebracht en veel getourd met eigen band langs clubs (o.a. Paradiso), festivals (o.a. de Parade), theaters en TV en radiooptredens gedaan zoals DWDD, Noorderslag en 3FM. Ik maak ook muziek in opdracht (media) en doe cowriting met andere artiesten. Sinds 6 jaar ben ik actief als stemactrice (voiceover) waardoor mijn stem wekelijks te horen is op tv/radio o.a. bij verschillende commercials en bij de tvzender BBC First.

Kortom: mijn ervaring in de muziek is breed, van live (podium) tot studio en hiermee breng ik graag mijn kennis over om cursisten te inspireren!”

Lilian Hak geeft op woensdag les op het Domplein.

KOM zingen BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden.

Als je een jaarcursus volgt bij DUMS, mag je kosteloos meedoen met onze gratis ensemble- en bandlessen, die bijna elke werkdag gegeven worden. Jouw docent kan je meer vertellen over deze lessen, waarin je samenspeelt met cursisten op diverse instrumenten.

Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden. Voor oriëntatiecursussen voor kinderen tot 12 jaar kun je onze K!DS-pagina raadplegen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
Proefles n.o.t.k. 1 privéles n.o.t.k.AANMELDEN
Zang Pop & Jazz 20 min. 40 weken privéles 735AANMELDEN
Zang Pop & Jazz 30 min. 40 weken privéles 1050AANMELDEN
Zang Pop & Jazz 45 min. 40 weken privéles 1575AANMELDEN
Zang Pop & Jazz 30 min. 40 weken duoles 575AANMELDEN
Zang Pop & Jazz op maat op maat privéles n.o.t.k.AANMELDEN

Onder voorbehoud van prijswijzigingen. DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

Songwriting

Dr. Loevenhout & Consorten

Workshop Klezmermuziek met Oksana

Combinatiepakket zang/gitaar of zang/piano

Componeren en arrangeren: samen en hands-on

Voor de Geraniums…

Popworkshop: spelen in een band

band

Dr. Loevenhout & Consorten

Start Afresh! Jazz-Blues-Funk-band

Salsa de Hoy: Band

Popworkshop: spelen in een band

Cursus Spelen in een band

zanggroep

Zangtechniek

Voor de Geraniums…

Groepsles zang voor kinderen en jongeren

Zanggroep op maat

koor

Popkoor

Koorscholing

Voor de Geraniums…