Daniel Muskitta

Daniel Muskitta

Centrum

Tijdens zijn eerste kennismaking met de contrabas werd Daniel Muskitta op slag verliefd.
“De contrabas is uniek door zijn diepe, warme en resonerende klank. Ook is een veelzijdig instrument omdat je het zowel in het orkest als in jazz/folk en popmuziek kan tegenkomen.

Tijdens de les ontdekken we de mogelijkheden van het instrument door verschillend materiaal onder de loep te nemen. Naast techniek is het mogelijk om te werken aan liedjes, orkestfragmenten, maar ook mooie melodische solostukken. Een bijkomend voordeel van de contrabas is dat je als (beginnend) contrabassist al snel kan samenspelen in een orkestje/ensemble of band. En wat is er nou leuker dan samen spelen! Ik besteed veel aandacht aan muzikale ontwikkeling maar ook technische ontwikkeling, want juist bij zo’n groot instrument is dat heel belangrijk!

Toch hoef je niet per se groot of lang te zijn om contrabas te kunnen spelen. Bij DUMS kun je gebruik maken van de verschillende maten contrabassen die daar staan, zodat het ook voor de kleinsten mogelijk is contrabas te spelen. Iedereen is welkom voor lessen: kinderen en volwassen & beginners en gevorderden!

Zelf speel ik in diverse ensembles en orkesten. Modern, maar ook “oude muziek” op de barokcontrabas of violone. Daarnaast speel ik in de gerenommeerde popzalen en festivals als contrabassist in de pop/rockband van Robin Borneman.

Mijn Bachelor diploma heb ik behaald aan het Utrechts Conservatorium en aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag mijn Master diploma.

Daniel Muskitta geeft les aan het Domplein en is tevens instrumentbeheerder bij DUMS.

KOM Contrabas SPELEN BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden.

Als je een jaarcursus volgt bij DUMS, mag je kosteloos meedoen met onze gratis ensemble- en bandlessen, die bijna elke werkdag gegeven worden. Jouw docent kan je meer vertellen over deze lessen, waarin je samenspeelt met cursisten op diverse instrumenten.

Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden. Voor oriëntatiecursussen voor kinderen tot 12 jaar kun je onze K!DS-pagina raadplegen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
Proefles n.o.t.k. 1 privéles n.o.t.k.AANMELDEN
contrabasles 20 min. 40 weken privéles 735AANMELDEN
contrabasles 30 min. 40 weken privéles 1050AANMELDEN
contrabasles 45 min. 40 weken privéles 1575AANMELDEN
contrabasles 30 min. 40 weken duoles 575AANMELDEN
contrabasles op maat op maat privéles n.o.t.k.AANMELDEN

Onder voorbehoud van prijswijzigingen. DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

Songwriting

Workshop Klezmermuziek met Oksana

Componeren en arrangeren: samen en hands-on

band

DUMS-BigBand ‘Ready Or Not?’

ensemble

Arcobaleno kamermuziek

orkest

Domplein Tegenpool orkest

Het DUMSTAD Jeugdorkest