Tim Luyten

Centrum

Tim Luyten is docent basgitaar bij DUMS.

“Op mijn 14e ben ik begonnen met het bespelen van de basgitaar, nadat ik al een aantal jaar klassiek gitaar en elektrische gitaar speelde. Na het afronden van een technische studie, besloot ik om me volledig te focussen op de muziek. Op dit moment ben ik derdejaars student aan het HKU Utrechts Conservatorium.

“Met mijn band Jazzalike speel ik door het hele land, en soms buitenland, op allerlei evenementen. Mijn andere band FLÖ maakt catchy popmuziek met invloeden uit de funk, jazz en rock. Verder ben ik binnen en buiten het conservatorium actief voor verschillende ensembles en gelegenheden.

“In de lessen zullen we natuurlijk focussen op belangrijke zaken als techniek, timing, sound en gehoor. De oefeningen en technieken die voorbij komen, combineer ik altijd met het spelen van nummers! In mijn ervaring leer je namelijk het meest door deze informatie zo snel mogelijk te koppelen aan de praktijk. De lessen zullen gericht zijn op wat de student zelf graag wil leren, in combinatie met relevante input vanuit mij. Ik hoop je te zien in de les!”

Tim Luyten geeft lessen basgitaar aan het Domplein

 

 

KOM Basgitaar SPELEN BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden.

Als je een jaarcursus volgt bij DUMS, mag je kosteloos meedoen met onze gratis ensemble- en bandlessen, die bijna elke werkdag gegeven worden. Jouw docent kan je meer vertellen over deze lessen, waarin je samenspeelt met cursisten op diverse instrumenten.

Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden. Voor oriëntatiecursussen voor kinderen tot 12 jaar kun je onze K!DS-pagina raadplegen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
Proefles n.o.t.k. 1 privéles n.o.t.k.AANMELDEN
Basgitaarles 20 min. 40 weken privéles 735AANMELDEN
Basgitaarles 30 min. 40 weken privéles 1050AANMELDEN
Basgitaarles 30 min. 40 weken duoles 575AANMELDEN
Basgitaarles op maat op maat privéles n.o.t.k.AANMELDEN

Onder voorbehoud van prijswijzigingen. DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

Songwriting

Dr. Loevenhout & Consorten

Componeren en arrangeren: samen en hands-on

Popworkshop: spelen in een band

band

Dr. Loevenhout & Consorten

Start Afresh! Jazz-Blues-Funk-band

DUMS-BigBand ‘Ready Or Not?’

Salsa de Hoy: Band

Popworkshop: spelen in een band

Cursus Spelen in een band

ensemble

orkest

Dr. Loevenhout & Consorten

Start Afresh! Jazz-Blues-Funk-band

Salsa de Hoy: Band