Pauliina Lievonen

Pauliina Lievonen

Leidsche Rijn, Centrum

“Ik ben Pauliina Lievonen en van oorsprong Finse. Ik heb eerst blokfluit gestudeerd aan het conservatorium te Helsinki. Omdat ik nog de wijde wereld wilde zien en verder wilde studeren, ben ik naar Utrecht gekomen om aan het Utrechts conservatorium blokfluit en traverso te studeren. In 2000 ben ik afgestudeerd als Docerend Musicus.

Als je doorgaat en oefent dan word je beter
Wat ik belangrijk vind om mijn leerlingen (kinderen én volwassenen) mee te geven is: als je doorgaat en oefent dan word je beter. Ook al is iets eerst moeilijk, als je het in kleine stukjes knipt en steeds een klein stukje doet, dan heb je het na een tijd toch geleerd! Je kunt zelfs al veel plezier beleven aan die kleine stukjes.

Alexandertechniek: ontspannen leren spelen
Tijdens mijn studie heb ik ook Alexandertechniekles genomen en uiteindelijk vond ik het zo interessant dat ik ook de lerarenopleiding Alexandertechniek heb gevolgd. Nu geef ik muziekles en les in Alexandertechniek. Ik maak graag gebruik van die inzichten om mijn blokfluit- en traversoleerlingen meer ontspannen te leren spelen.”

Pauliina geeft individuele blokfluitlessen en ensemblelessen voor zowel kinderen als volwassenen bij DUMS.

Pauliina Lievonen geeft les aan het Domplein en bij de CultuurCampus in Vleuterweide.

KOM Blokfluit SPELEN BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden.

Als je een jaarcursus volgt bij DUMS, mag je kosteloos meedoen met onze gratis ensemble- en bandlessen, die bijna elke werkdag gegeven worden. Jouw docent kan je meer vertellen over deze lessen, waarin je samenspeelt met cursisten op diverse instrumenten.

Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden. Voor oriëntatiecursussen voor kinderen tot 12 jaar kun je onze K!DS-pagina raadplegen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
(Alt)Blokfluit voor volwassen beginners op maat op maat privéles n.o.t.k.AANMELDEN

Onder voorbehoud van prijswijzigingen. DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

Songwriting

Componeren en arrangeren: samen en hands-on

band

ensemble

Oude Muziek Ensemble

Blokfluit &SEMBLE: beginner (volwassenen)

Arcobaleno kamermuziek

orkest

Domplein Tegenpool orkest