Lilian Hak

Centrum

Mijn passie voor muziek begon toen ik op mijn 8e jaar met gitaarlessen begon op de muziekschool. Ik merkte al snel dat ik het leuker vond om erbij te zingen. Tijdens mijn middelbare school begon ik in bandjes te zingen en vervolgens werd ik aangenomen op het Conservatorium. Ik ben afgestudeerd aan het Utrechts Conservatorium (HKU) met als hoofdvak zang lichte muziek (pop & jazz).

Bij DUMS geef ik zanglessen in allerlei vormen, van individu, duo, groepen tot op maat gerichte cursussen aan kinderen en volwassenen. Met veel passie help ik zangers doelgericht hun stem te verbeteren en hun zangmogelijkheden te onderzoeken. Ook kun je advies of tips krijgen bij het werken aan eigen songmateriaal. Elke stem is uniek en ieder individu komt met een ander doel en andere wensen op les. Daarom is een zangles altijd maatwerk. Ik geniet ervan leerlingen te zien groeien in muzikaliteit en creativiteit. Samen muziek maken is het mooiste wat er is en daarom probeer ik mijn leerlingen te stimuleren om in bandjes te gaan spelen of op te treden!

Naast zangcoach schrijf en produceer ik mijn eigen muziek en treed ik op in allerlei bezettingen van duo, bandjes, theater tot aan samenwerkingen met orkesten. Ik heb vier solo-albums uitgebracht en getourd met eigen band langs clubs (oa Paradiso), festivals (oa de Parade), theaters en TV en radio-optredens gedaan zoals DWDD, Noorderslag en 3fm. Ik componeer en produceer ook muziek in opdracht en doe co-writing. En naast mijn muziekactiviteiten ben ik wekelijks in studio’s werkzaam als stemactrice; ik spreek teksten in voor commercials, audioboeken en bedrijfsfilms. Voor meer informatie kijk op mijn website: www.lilianhak.com

info@dums.nl

KOM zingen BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden. (Bij Speelklas leen je voor de duur van je 1e cursus voor 10 weken gratis je instrument van DUMS). Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk
dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden.Ben je een kind tot 12 jaar kijk dan op onze K!DS pagina voor de oriëntatiecursussen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
Combinatiepakket zang en gitaar/piano op maat op maat privéles n.o.t.k.AANMELDEN

DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

Workshop Klezmermuziek met Oksana

Combinatiepakket zang/gitaar of zang/piano

Beyond the Rainbow

Voor de Geraniums… niet erachter!

Zing Nederlands met me (of een andere taal)

band

Instant Composing en Improvisatieworkshop

Salsa de Hoy: Band

Componeren en arrangeren: samen en hands-on

Irish Session O’Leary’s Instap

Spelen in een B&ND

Akoestische snaren-B&ND met zang

zanggroep

Zangtechniek

Beyond the Rainbow

Voor de Geraniums… niet erachter!

Zing Nederlands met me (of een andere taal)

Zang Bring Your Thing! Manon Ros

Groepsles zang voor kinderen en jongeren

Zanggroep op maat

Vocal Group

koor

Popkoor

Koorscholing