Manon Ros

Manon Ros

Centrum

Toen Manon Ros nog heel klein was hoorde ze een liedje op de radio van Jacques Brel…

“Ik kreeg een heel raar gevoel in m’n buik en tranen in m’n ogen.
Ik had natuurlijk niks verstaan en begrepen van het liedje, maar dat moment is me altijd bij gebleven. Ik vond het zo mooi!

Ik had weliswaar al pianoles vanaf m’n 6e, maar vanaf m’n 13e heeft de muziek me echt gegrepen en ben ik actief aan het zingen. Ik zong in de schoolband en in het schoolkoor.  Ook gaf ik elk jaar een huisconcert met vrienden die piano, gitaar, viool of iets anders bespeelden.

Ik? Een zangeres?
Tijdens een van deze huisconcerten (ik was toen ongeveer 16 jaar oud) was er toevallig een docente van het Utrechts conservatorium aanwezig. Toen ze me voorstelde om auditie te komen doen was ik met stomheid geslagen…. Ik? Een zangeres?
Tot nu toe is dat een van de beste beslissingen van m’n leven gebleken.

Tijdens de conservatoriumperiode ben ik in vele bandjes gaan zingen. Van pop tot soul, van covers tot eigen songs.  Nadat ik het Concours de la Chanson in de Kleine Comedy gewonnen heb met eigen muziek, heb ik een album mogen uitbrengen. Ik heb getoerd door Nederland en door Brazilië. Ook spreek en zing ik tekenfilms in,  geef workshops voor bedrijven en maak muziektheaterproducties.

Een van de allerleukste dingen van dit vak vind ik het lesgeven!
Het is zo mooi om te zien dat mensen hun ziel en zaligheid in een liedje leggen en dat ik kan helpen met de techniek, de interpretatie en het zelfvertrouwen van de zanger.
Met groepen werken vind ik ook fantastisch! Het arrangeren van mooie koortjes en werken aan de sound en de swing.

Samen muziek maken is gewoon te gek!”

—-

Manon Ros verzorgt regelmatig diverse zanggroepen bij DUMS voor gepensioneerden, expats, lhbti’s aan het Domplein. Kom gezellig zingen!

 

KOM zingen BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden.

Als je een jaarcursus volgt bij DUMS, mag je kosteloos meedoen met onze gratis ensemble- en bandlessen, die bijna elke werkdag gegeven worden. Jouw docent kan je meer vertellen over deze lessen, waarin je samenspeelt met cursisten op diverse instrumenten.

Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden. Voor oriëntatiecursussen voor kinderen tot 12 jaar kun je onze K!DS-pagina raadplegen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
zanggroep op maat op maat privéles n.o.t.k.AANMELDEN

Onder voorbehoud van prijswijzigingen. DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

Songwriting

Dr. Loevenhout & Consorten

Workshop Klezmermuziek met Oksana

Combinatiepakket zang/gitaar of zang/piano

Componeren en arrangeren: samen en hands-on

Voor de Geraniums…

Popworkshop: spelen in een band

band

Dr. Loevenhout & Consorten

Start Afresh! Jazz-Blues-Funk-band

Salsa de Hoy: Band

Popworkshop: spelen in een band

Cursus Spelen in een band

zanggroep

Zangtechniek

Voor de Geraniums…

Groepsles zang voor kinderen en jongeren

Zanggroep op maat

koor

Popkoor

Koorscholing

Voor de Geraniums…