Linda Vink

Linda Vink

Leidsche Rijn, Centrum

Al zolang ze zich kan herinneren is Linda Vink bezig met muziek.

“Na ruim 11 jaar viool te hebben gespeeld, besloot ik zanglessen te gaan volgen. En eigenlijk wist ik het meteen: dít is mijn ding! Ik raakte zo geïnspireerd door de mogelijkheden die de menselijke stem te bieden heeft, dat ik zoveel mogelijk uit mijn stem wilde halen. Ik werd aangenomen op het HKU Utrechts Conservatorium, waar ik cum laude mijn Bachelor of Music  Klassieke Zang behaalde. Vervolgens heb ik mijn studie daar vervolgd met een masteropleiding. Ik me me toen gespecialiseerd in theatervormen waarbij zang & spel elkaar ontmoeten en versterken, met als hoofdrichting opera.

Mijn lessen zijn gericht op stijlen die vallen binnen het klassieke- (opera, oratorium, lied), musical- en muziektheater genre. Samen onderzoeken we de mogelijkheden die jouw stem te bieden heeft. Alle lessen zijn anders en gericht op jouw doel. Soms hebben leerlingen al een doel die ze naar zangles brengt, deze doelen kunnen zeer divers zijn. Aan mij de taak om deze doelen om te zetten naar wezenlijke lesdoelen met een gericht programma. Dit programma bestaat uit oefeningen waarbij zang- en ademtechniek centraal staat en repertoire waarbij de techniek toegepast kan worden. Het repertoire stellen we in overleg samen.

Ook voor koorzangers is het mogelijk om zanglessen te volgen. Hierbij vormt het repertoire wat nodig is voor het betreffende koor, de basis van de les.

Naast zangles geven, regisseer & coach ik diverse musical- en muziektheaterproducties in het basis- en voortgezet onderwijs. Als uitvoerend musicalzangeres geef ik diverse concerten en ook treed ik met enige regelmaat op als solist bij diverse koren. Ook was ik in 2018 finaliste bij het Grachtenfestival Conservatorium Concours.

Linda Vink geeft les op de donderdag bij DUMS aan het Domplein.

KOM zingen BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden. (Bij Speelklas leen je voor de duur van je 1e cursus voor 10 weken gratis je instrument van DUMS). Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk
dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden.Ben je een kind tot 12 jaar kijk dan op onze K!DS pagina voor de oriëntatiecursussen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
Proefles n.o.t.k. 1 privéles n.o.t.k.AANMELDEN
Klassieke en musicalzangles 20 min. 40 weken privéles 776AANMELDEN
Klassieke en musicalzangles 30 min. 40 weken privéles 1033AANMELDEN
Klassieke en musicalzangles 45 min. 40 weken privéles 1520AANMELDEN
Klassieke en musicalzangles 30 min. 40 weken duoles 568AANMELDEN
Klassieke en musicalzangles op maat op maat privéles n.o.t.k.AANMELDEN
Klassieke en musicalzangles &SEMBLE 60 min. 18 weken 20 privé 40 groep 450AANMELDEN
Klassieke en musicalzangles &SEMBLE 70 min 18 weken 30 duo & 40 groep 350AANMELDEN

DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

band

zanggroep

koor

Koorscholing