Pieter Wattel

Centrum

Pieter Wattel geeft op dinsdag les aan het Domplein.

Ik zie mezelf als gelijke delen gitarist en componist. Ik heb een brede interesse qua stijlen, maar ben voornamelijk gericht op akoestische muziek.

Ik heb me altijd verwonderd over hoe muziek werkt. Je slaat een snaar aan, en dan voel je opeens iets. Hoe kan dat! Muziek is een mysterie voor mij. Het eerste moment dat ik dat voelde, dat heeft me nooit meer losgelaten. Muziek is een taal, en gitaar is vooral een manier om die taal te spreken. Daarnaast is het leren spelen van een instrument een toffe uitdaging, en kun je daarvan veel meer leren dan alleen het maken van muziek.

Graag sluit ik aan bij het niveau en de interesse die je hebt. Ik heb een structuur zodat je snel veel verschillende dingen kunt op gitaar, maar ik beweeg ook graag mee zodat we de lessen vorm kunnen geven op een manier die voor jou goed werkt. Ik speel zelf vooral akoestisch gitaar, en schrijf ook zelf veel muziek. Ik geef ook met plezier ukulele les.

Stijlen: akoestisch, popmuziek, zelf muziek schrijven, kinderliedjes, Spaanse muziek, wereldmuziek, jazz, folk.

 

KOM akoestische gitaar SPELEN BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden.

Als je een jaarcursus volgt bij DUMS, mag je kosteloos meedoen met onze gratis ensemble- en bandlessen, die bijna elke werkdag gegeven worden. Jouw docent kan je meer vertellen over deze lessen, waarin je samenspeelt met cursisten op diverse instrumenten.

Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden. Voor oriëntatiecursussen voor kinderen tot 12 jaar kun je onze K!DS-pagina raadplegen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
Proefles n.o.t.k. 1 privéles n.o.t.k.AANMELDEN
akoestische gitaarles 30 min. 40 weken privéles 1050AANMELDEN
akoestische gitaarles 45 min. 40 weken privéles 1575AANMELDEN
akoestische gitaarles 30 min. 40 weken duoles 575AANMELDEN
akoestische gitaarles op maat op maat privéles n.o.t.k.AANMELDEN

Onder voorbehoud van prijswijzigingen. DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

Songwriting

Combinatiepakket zang/gitaar of zang/piano

Componeren en arrangeren: samen en hands-on

band

ensemble

orkest