Christoffel Zuiddam

Christoffel Zuiddam

Leidsche Rijn, Centrum

Ik ben in Nederland geboren en heb een Zuid-Afrikaans moeder en Nederlands vader, maar ik heb het grootste gedeelte van mijn leven in Tasmanië, Australië doorgebracht. Momenteel woon ik in Zoetermeer.

Ik heb een Bachelor met Honours van de Universiteit van Tasmanië en ik ben bezig met een Premasters Piano aan het Utrechts Conservatorum (HKU).

Ik treed eigenlijk best veel op; soms solo, dan weer kamermuziek of met orkest, of ik begeleid een koor. Ik heb opgetreden met gemeenschapsorkesten; concerten georganiseerd door de Universiteit van Tasmanië. Ik heb twee jaar gewerkt als begeleider voor Choral Productions Tasmania en heb allerlei soorten individuele concerten gegeven.

Nu kom ik dus als invaller pianolessen geven bij DUMS. Jullie zijn welkom!

Christoffel Zuiddam is invaller pianoles aan het Domplein en op de CultuurCampus.

KOM piano SPELEN BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden.

Als je een jaarcursus volgt bij DUMS, mag je kosteloos meedoen met onze gratis ensemble- en bandlessen, die bijna elke werkdag gegeven worden. Jouw docent kan je meer vertellen over deze lessen, waarin je samenspeelt met cursisten op diverse instrumenten.

Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden. Voor oriëntatiecursussen voor kinderen tot 12 jaar kun je onze K!DS-pagina raadplegen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
Proefles n.o.t.k. 1 privéles n.o.t.k.AANMELDEN

Onder voorbehoud van prijswijzigingen. DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

Songwriting

Dr. Loevenhout & Consorten

Workshop Klezmermuziek met Oksana

Workshop improviseren met Oksana

Klavecimbel voor pianisten en andere toetsenisten

Combinatiepakket zang/gitaar of zang/piano

Componeren en arrangeren: samen en hands-on

band

Dr. Loevenhout & Consorten

Salsa de Hoy: Band

ensemble

Arcobaleno kamermuziek

Kamermuziek coaching

&SEMBLE piano 4 mains

orkest

Dr. Loevenhout & Consorten

Salsa de Hoy: Band

Domplein Tegenpool orkest