Lucia Marrucci

Lucia Marrucci

Centrum

Sinds haar achtste jaar speelt Lucia Marrucci piano.

“Op de basisschool fascineerde ‘die grote piano in de hoek van het lokaal’ me direct. Ik moest en zou op pianoles! Al voor het behalen van mijn diploma aan het Conservatorium L. Cherubini, in mijn geboortestad Florence, ben ik begonnen met optredens voor publiek met het pianoduo Galli-Marrucci. Ik won een aantal competities voor ‘Piano Quatres Mains’, gaf recitals in vele Italiaanse steden en maakte een cd met het complete vierhandige repertoire van C.M. von Weber, voor het Franse label Harmonia Mundi. Na mijn komst naar Nederland ben ik gaan musiceren in kamermuziekverband. Ik heb een reeks concerten gegeven met het pianotrio Artemisia en verschillende zangers begeleid.

De rode draad in mijn muzikale loopbaan is ‘samen muziek maken’. Ook in mijn lessen staat dat centraal. Samen muziek maken doe je al vanaf het moment dat je kennismaakt met het instrument. Het bevordert de ontwikkeling van het muzikale gehoor, het gevoel voor ritme en de sociale vaardigheden die met muziek gepaard gaan.

Ik help je graag jouw favoriete muziek te spelen
In mijn lessen werken we aan een stevige basis. We concentreren ons op speeltechniek, klankvorming, muzikale expressie en muzikaal inzicht, waardoor je jouw muzikale mogelijkheden steeds verder kan uitbreiden. Ik help je graag jouw favoriete muziek te spelen; van Bach en Mozart tot Beethoven en Schubert, of van Yann Tiersen en Einaudi tot Philip Glass.

Iedereen is bij mij welkom voor pianolessen.
Ik geef les aan kinderen, tieners en volwassenen, beginners en gevorderden. Het is immers nooit te laat om te beginnen! Ik vind het fantastisch om te zien én te horen hoe mijn leerlingen binnen enkele jaren het pianospel leren beheersen en in staat zijn om op een aantrekkelijk niveau te spelen.”

Hier kun je een voorspeelavond van Lucia’s leerlingen zien:

Lucia Marrucci geeft les op het Domplein.

KOM Piano SPELEN BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden.

Als je een jaarcursus volgt bij DUMS, mag je kosteloos meedoen met onze gratis ensemble- en bandlessen, die bijna elke werkdag gegeven worden. Jouw docent kan je meer vertellen over deze lessen, waarin je samenspeelt met cursisten op diverse instrumenten.

Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden. Voor oriëntatiecursussen voor kinderen tot 12 jaar kun je onze K!DS-pagina raadplegen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
Proefles Piano 30 min. 1 week privéles 0AANMELDEN
Pianoles 20 min. 40 weken privéles 735AANMELDEN
Pianoles 30 min. 40 weken privéles 1050AANMELDEN
Pianoles 45 min. 40 weken privéles 1575AANMELDEN
Pianoles 30 min. 40 weken duoles 575AANMELDEN
Pianoles op maat op maat privéles n.o.t.k.AANMELDEN

Onder voorbehoud van prijswijzigingen. DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

Songwriting

Dr. Loevenhout & Consorten

Workshop Klezmermuziek met Oksana

Workshop improviseren met Oksana

Klavecimbel voor pianisten en andere toetsenisten

Combinatiepakket zang/gitaar of zang/piano

Componeren en arrangeren: samen en hands-on

band

Dr. Loevenhout & Consorten

Salsa de Hoy: Band

ensemble

Arcobaleno kamermuziek

Kamermuziek coaching

&SEMBLE piano 4 mains

orkest

Dr. Loevenhout & Consorten

Salsa de Hoy: Band

Domplein Tegenpool orkest