Marinthe Jansen

Centrum

Heb je zin om de klarinet te ontdekken of om je juist weer te verdiepen in het klarinetspel? Dan begeleid ik je graag bij dat proces!

Ik ben Marinthe Jansen en ik heb mijn masterdiploma behaald aan het conservatorium van Utrecht. Ook heb ik als uitwisselingsstudent mogen studeren aan het conservatorium van Boedapest.

Tijdens mijn studie ben ik begonnen met het geven van klarinetlessen en dit doe ik nog steeds met veel plezier. Ik vind het interessant om samen met de leerling het leerproces aan te gaan en heb daarbij oog voor verschillen tussen leerlingen. Daarnaast vind ik het belangrijk om samen met de leerling te bekijken wat de leerling graag zou willen leren: er is dus ruimte voor eigen inbreng. Dat vind ik belangrijk, omdat het de motivatie van de leerling vaak hoog houdt als hij of zij iets mag doen wat hij interessant/leuk/belangrijk vindt.

Naast dat ik klarinetlessen geef, speel ik ook bij het Epos Ensemble. Dit is een blaaskwintet dat muzikale vertelvoorstellingen maakt voor kinderen (op de foto zie je mij in een kostuums voor een voorstelling). Ook ben ik werkzaam als docent bij de studie Pedagogische- en Onderwijswetenschappen aan de universiteit en ben ik werkzaam als psycholoog.

KOM Klarinet SPELEN BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden. (Bij Speelklas leen je voor de duur van je 1e cursus voor 10 weken gratis je instrument van DUMS). Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk
dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden.Ben je een kind tot 12 jaar kijk dan op onze K!DS pagina voor de oriëntatiecursussen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
Proefles Klarinet 30 min. 1 week privéles 0AANMELDEN
Klarinetles 20 min. 40 weken privéles 776AANMELDEN
Klarinetles 30 min. 40 weken privéles 1033AANMELDEN
Klarinetles 45 min. 40 weken privéles 1520AANMELDEN
Klarinetles 30 min. 40 weken duoles 568AANMELDEN
Klarinetles op maat op maat privéles n.o.t.k.AANMELDEN
Klarinetles &SEMBLE 70 min 18 weken 30 duo & 40 groep 350AANMELDEN
Klarinetles &SEMBLE 60 min. 18 weken 20 privé 40 groep 450AANMELDEN
Speelklas Klarinet 40-60 min. 10 weken groepsles 125AANMELDEN

DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

Dr. Loevenhout & Consorten

Workshop Modale Jazz

Workshop Klezmermuziek met Oksana

Celtic Music Workshop

band

Dr. Loevenhout & Consorten

Workshop Modale Jazz

DUMS-BigBand ‘Ready Or Not?’

Componeren en arrangeren: samen en hands-on

Irish Session O’Leary’s Instap

ensemble

Arcobaleno kamermuziek

orkest

Dr. Loevenhout & Consorten

Domplein Tegenpool orkest

Het DUMSTAD Jeugdorkest