Marinthe Jansen

Marinthe Jansen

Centrum

Heb je zin om de klarinet te ontdekken of om je juist weer te verdiepen in het klarinetspel? Dan begeleidt Marinthe Jansen je graag bij dat proces!

“Ik heb mijn masterdiploma behaald aan het conservatorium van Utrecht. Ook heb ik als uitwisselingsstudent mogen studeren aan het conservatorium van Boedapest.

Tijdens mijn studie ben ik begonnen met het geven van klarinetlessen en dit doe ik nog steeds met veel plezier. Ik vind het interessant om samen met de leerling het leerproces aan te gaan en heb daarbij oog voor verschillen tussen leerlingen. Daarnaast vind ik het belangrijk om samen met de leerling te bekijken wat de leerling graag zou willen leren: er is dus ruimte voor eigen inbreng. Dat vind ik belangrijk, omdat het de motivatie van de leerling vaak hoog houdt als hij of zij iets mag doen wat hij interessant/leuk/belangrijk vindt.

Naast dat ik klarinetlessen geef, speel ik ook bij het Epos Ensemble. Dit is een blaaskwintet dat muzikale vertelvoorstellingen maakt voor kinderen (op de foto zie je mij in een kostuums voor een voorstelling). Ook ben ik werkzaam als docent bij de studie Pedagogische- en Onderwijswetenschappen aan de universiteit en ben ik werkzaam als psycholoog.”

Marinthe Jansen geeft klarinetlessen aan het Domplein.

KOM Klarinet SPELEN BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden.

Als je een jaarcursus volgt bij DUMS, mag je kosteloos meedoen met onze gratis ensemble- en bandlessen, die bijna elke werkdag gegeven worden. Jouw docent kan je meer vertellen over deze lessen, waarin je samenspeelt met cursisten op diverse instrumenten.

Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden. Voor oriëntatiecursussen voor kinderen tot 12 jaar kun je onze K!DS-pagina raadplegen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
Proefles Klarinet 30 min. 1 week privéles 0AANMELDEN
Klarinetles 20 min. 40 weken privéles 735AANMELDEN
Klarinetles 30 min. 40 weken privéles 1050AANMELDEN
Klarinetles 45 min. 40 weken privéles 1575AANMELDEN
Klarinetles 30 min. 40 weken duoles 575AANMELDEN
Klarinetles op maat op maat privéles n.o.t.k.AANMELDEN

Onder voorbehoud van prijswijzigingen. DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

Songwriting

Dr. Loevenhout & Consorten

Workshop Klezmermuziek met Oksana

Componeren en arrangeren: samen en hands-on

band

Dr. Loevenhout & Consorten

DUMS-BigBand ‘Ready Or Not?’

ensemble

Oude Muziek Ensemble

Arcobaleno kamermuziek

orkest

Dr. Loevenhout & Consorten

Domplein Tegenpool orkest

Het DUMSTAD Jeugdorkest