Nicoline Jansen

Nicoline Jansen

Centrum

Bij Nicoline Jansen thuis speelde iedereen een muziekinstrument.

“Het was dus niet de vraag óf ik een instrument ging leren bespelen, maar wélk instrument. Het werd de cello! Ik vond het vooral leuk dat je daar alles op kan spelen, hele mooie hoge melodieën, maar ook een fijne baspartij. We gingen in de vakanties met z’n allen naar muziekkampen. Daar speelde ik heel veel samen met leeftijdgenootjes die muziek maken net zo leuk vonden als ik. We probeerden ook altijd op elkaars instrument te spelen en zo heb ik bijna elk instrument wel een keer uit kunnen proberen. Maar de cello bleef voor mij het mooiste instrument.

Muziekmaken vond ik zo leuk dat ik er mijn beroep van heb gemaakt. Ik heb in veel Nederlandse orkesten gespeeld en lesgegeven op verschillende muziekscholen en in mijn eigen praktijk. Naast samenspelen met anderen, vind ik lesgeven geweldig om te doen. Iemand iets leren waar je je hele leven plezier aan beleeft. Net zoveel plezier als ikzelf.

Ik heb heel veel ervaring door het lesgegeven op verschillende (internationale) muziekscholen. Ook heb ik zelf muziekcursussen georganiseerd en gegeven in het buitenland. In al die jaren heb ik alle soorten leerlingen voorbij zien trekken. Sommigen hebben hun vak gemaakt van de muziek, anderen spelen als amateur met veel plezier in een (studenten)orkest of ensemble.

Iedereen is anders. En iedereen heeft andere talenten. Ik houd daar rekening mee in mijn lessen en doe er alles aan om ook jouw talent te helpen ontwikkelen. Ik geef les aan jong en oud. Vanaf 5 jaar kun je bij mij terecht voor cellolessen, zowel individueel als in een speelklas.

Nicoline Jansen geeft bij DUMS les op de dinsdag.

KOM cello SPELEN BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden. (Bij Speelklas leen je voor de duur van je 1e cursus voor 10 weken gratis je instrument van DUMS). Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk
dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden.Ben je een kind tot 12 jaar kijk dan op onze K!DS pagina voor de oriëntatiecursussen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
Proefles n.o.t.k. 1 privéles n.o.t.k.AANMELDEN
celloles 20 min. 40 weken privéles 776AANMELDEN
celloles 30 min. 40 weken privéles 1033AANMELDEN
celloles 45 min. 40 weken privéles 1520AANMELDEN
celloles 30 min. 40 weken duoles 568AANMELDEN
celloles op maat op maat privéles n.o.t.k.AANMELDEN
celloles &SEMBLE 70 min 18 weken 30 duo & 40 groep 350AANMELDEN
celloles &SEMBLE 60 min. 18 weken 20 privé 40 groep 450AANMELDEN

DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

Celtic Music workshop

Componeren en arrangeren: samen en hands-on

Celtic Music Workshop

band

ensemble

Celtic Music Workshop

Arcobaleno kamermuziek

Molto Cello &SEMBLE

Kamermuziek coaching

orkest

Het DUMSTAD Jeugdorkest