Naut de Bruin

Leidsche Rijn, Centrum

Op mijn zevende ben ik begonnen met pianospelen en sindsdien heb ik altijd met veel plezier muziek gemaakt. In de pianolessen was ik destijds bezig met klassieke muziek, en tijdens mijn middelbareschooltijd ging ik daarnaast in bandjes spelen. Bij de muziektheatergroep van de middelbare school ontdekte ik hoe leuk het is om samen met een groep muziek te bedenken, samen te musiceren, en uiteindelijk op te treden voor een volle zaal.

Op mijn zevende ben ik begonnen met pianospelen en sindsdien heb ik altijd met veel plezier muziek gemaakt. In de pianolessen was ik destijds bezig met klassieke muziek, en tijdens mijn middelbareschooltijd ging ik daarnaast in bandjes spelen. Tijdens mijn studie speelde ik in verschillende bands zoals: de Jazz Focus Bigband, Rabo Next Stage Jazz Orchestra, HKU Bigband en een jazzkwintet waarmee ik heb gespeeld op verschillende podia en festivals door het land.

Momenteel ben ik actief met de popgroep d’Orange, waarmee we onze eigen muziek uitbrengen. Daarnaast treed ik op met verschillende jazzbandjes en schrijf ik muziek voor mijn eigen jazzkwartet.

Ook houd ik me graag bezig met het arrangeren en componeren van stukken voor bigbands en ensembles. Ik bezoek graag concerten en ik vind het ook nog steeds heel leuk om zelf te oefenen op de piano!

Tijdens mijn studie ben ik al met lesgeven begonnen. Ik vind lesgeven super leuk om te doen, op die manier kan ik de dingen die ik heb geleerd weer doorgeven aan mijn leerlingen. Het allerbelangrijkste in mijn lessen vind ik dat we samen plezier hebben met het muziekmaken. Ik houd ervan om veel samen te spelen in de lessen en we gaan ook zeker improviseren. Ik leer mijn leerlingen hun oren te gebruiken, en ik geef ze inzicht in de manieren waarop je nieuwe vaardigheden en nieuwe muziek kunt oefenen op het instrument. Het leren leren bespelen van een instrument vraagt soms om doorzettingsvermogen van de leerling, maar ik zie het als mijn taak om hierbij als docent te ondersteunen en te motiveren.

Uiteindelijk is het mijn doel dat alle leerlingen nog meer gaan genieten van de muziek in hun leven, en dat ze met veel plezier aan de piano/keyboard gaan zitten!

KOM piano SPELEN BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden. (Bij Speelklas leen je voor de duur van je 1e cursus voor 10 weken gratis je instrument van DUMS). Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk
dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden.Ben je een kind tot 12 jaar kijk dan op onze K!DS pagina voor de oriëntatiecursussen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
Proefles n.o.t.k. 1 privéles n.o.t.k.AANMELDEN
Speelklas Piano 40-60 min. 10 weken groepsles 125AANMELDEN
pianoles 20 min. 40 weken privéles 776AANMELDEN
pianoles 30 min. 40 weken privéles 1033AANMELDEN
pianoles 45 min. 40 weken privéles 1520AANMELDEN
pianoles 30 min. 40 weken duoles 568AANMELDEN
pianoles op maat op maat privéles n.o.t.k.AANMELDEN
pianoles B&ND 60 min. 18 weken 20 privé & 40 groep 495AANMELDEN
pianoles B&ND 70 min. 18 weken 30 duo & 40 groep 395AANMELDEN

DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

Workshop Modale Jazz

Workshop Klezmermuziek met Oksana

Workshop improviseren met Oksana

Klavecimbel voor pianisten en andere toetsenisten

Combinatiepakket zang/gitaar of zang/piano

Celtic Music workshop

Celtic Music Workshop

band

Workshop Modale Jazz

Salsa de Hoy: Band

Componeren en arrangeren: samen en hands-on

ensemble

Celtic Music Workshop

Arcobaleno kamermuziek

Kamermuziek coaching

&SEMBLE piano 4 mains

orkest

Salsa de Hoy: Band

Domplein Tegenpool orkest