Purcell de Noten

Leidsche Rijn, Centrum

In juni 2019 heeft Purcell de Noten zijn Bachelor of Music opleiding aan het Utrechts Conservatorium afgerond. Hij studeerde daar klarinet bij hoofdvak docente Céleste Zéwald. Hier hield hij zich vooral bezig met educatie, kamermuziek en het solo repertoire voor klarinet. Tijdens zijn studie heeft hij veel ervaring opgedaan als zowel docerend als uitvoerend musicus. Door deze twee prioriteiten heeft Purcell bij diverse instellingen een functie gekregen als klarinet –en muziekdocent. Tevens is hij bij vele orkesten en ensembles lid geweest en nog steeds lid van enkele orkesten. Hierdoor heeft hij de mogelijkheid gekregen om op verschillende podia te spelen zoals; Philharmonie Haarlem, Muziekgebouw Eindhoven, Tivoli Vredenburg, Muziekgebouw aan ’t IJ, het Concertgebouw Amsterdam en het Musikverein in Wenen. Tijdens zijn studie heeft hij onder andere masterclasses gevolgd bij klarinettisten zoals Nicholas Cox, Nuno Pinto, Antonio Fraioli, Karel Dohnal en Guntis Kuzma. Ter afronding van zijn bachelor opleiding heeft hij als afstudeer opdracht een onderzoek gedaan naar de fysieke houding bij het klarinet spelen met als doel zijn eigen leerlingen een goede houding aan te leren. In september 2019 is Purcell vol enthousiasme begonnen aan zijn master opleiding aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen, waar hij klarinet en basklarinet studeert.

KOM Klarinet SPELEN BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden. (Bij Speelklas leen je voor de duur van je 1e cursus voor 10 weken gratis je instrument van DUMS). Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk
dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden.Ben je een kind tot 12 jaar kijk dan op onze K!DS pagina voor de oriëntatiecursussen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
Proefles n.o.t.k. 1 privéles n.o.t.k.AANMELDEN
klarinetles op maat op maat privéles n.o.t.k.AANMELDEN
klarinetles 20 min. 40 weken privéles 776AANMELDEN
klarinetles 30 min. 40 weken privéles 1033AANMELDEN
klarinetles 45 min. 40 weken privéles 1520AANMELDEN
klarinetles 30 min. 40 weken duoles 568AANMELDEN
klarinetles &SEMBLE 70 min 18 weken 30 duo & 40 groep 350AANMELDEN
klarinetles &SEMBLE 60 min. 18 weken 20 privé 40 groep 450AANMELDEN

DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

Dr. Loevenhout & Consorten

Workshop Modale Jazz

Workshop Klezmermuziek met Oksana

Celtic Music Workshop

band

Dr. Loevenhout & Consorten

Workshop Modale Jazz

DUMS-BigBand ‘Ready Or Not?’

Componeren en arrangeren: samen en hands-on

Irish Session O’Leary’s Instap

ensemble

Arcobaleno kamermuziek

orkest

Dr. Loevenhout & Consorten

Domplein Tegenpool orkest

Het DUMSTAD Jeugdorkest