Nathaniel Hanson

Leidsche Rijn, Centrum

Over mij

Ik ben Nathaniel Hanson, een pianist/producer met meer dan 20 jaar ervaring in de muziekwereld, met meer dan 15 jaar podiumervaring. Ik ben afgestudeerd in jazzpiano aan het Conservatorium Maastricht. Mijn muzikale reis heeft me doen optreden op bruiloften, begrafenissen, concerten, cafés, wedstrijden en festivals in Curaçao, België, Duitsland en Nederland. Mijn nieuwsgierigheid strekt zich uit tot verschillende muziekgenres, en ik streef actief naar voortdurend leren. Momenteel ben ik bezig met het produceren en componeren van het debuut-EP voor mijn R&B-band ‘The C.I’, en creëer ik bijna dagelijks mijn eigen composities en producties.
Ik geloof sterk in de therapeutische kracht van muziek en haar vermogen tot zelfexpressie. Deze passie delen met anderen is mijn grootste enthousiasme. Ik kijk er naar uit om met jullie in contact te komen!

Wat mag je verwachten?

Pianoles bij mij zal variëren op basis van het niveau van de student. Voor beginners zullen we ons richten op het leggen van een stevige basis, waaronder het leren lezen van bladmuziek, het aannemen van ergonomische pianotechnieken, het ontwikkelen van een gevoel voor ritme, basis gehoortraining en effectieve oefenmethoden. Voor degenen die al vertrouwd zijn met de basisbeginselen, zullen we dieper ingaan op het construeren van complexe akkoorden, het aanleren van favoriete nummers op het gehoor en het toevoegen van een persoonlijke touch, evenals improvisatie. Lessen worden aangepast aan de individuele behoeften van elke student, met nadruk op het creëren van een ondersteunende en motiverende sfeer.
Alle leeftijden vanaf 7 jaar en ouder zijn welkom! 

Nathaniel Hanson geeft op donderdag les aan het Domplein en op vrijdag op de CultuurCampus in Vleuterweide.

KOM piano SPELEN BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden.

Als je een jaarcursus volgt bij DUMS, mag je kosteloos meedoen met onze gratis ensemble- en bandlessen, die bijna elke werkdag gegeven worden. Jouw docent kan je meer vertellen over deze lessen, waarin je samenspeelt met cursisten op diverse instrumenten.

Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden. Voor oriëntatiecursussen voor kinderen tot 12 jaar kun je onze K!DS-pagina raadplegen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
Proefles n.o.t.k. 1 privéles n.o.t.k.AANMELDEN
pianoles 20 min. 40 weken privéles 735AANMELDEN
pianoles 30 min. 40 weken privéles 1050AANMELDEN
pianoles 45 min. 40 weken privéles 1575AANMELDEN
pianoles 30 min. 40 weken duoles 575AANMELDEN
pianoles op maat op maat privéles n.o.t.k.AANMELDEN

Onder voorbehoud van prijswijzigingen. DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

Songwriting

Dr. Loevenhout & Consorten

Workshop Klezmermuziek met Oksana

Workshop improviseren met Oksana

Klavecimbel voor pianisten en andere toetsenisten

Combinatiepakket zang/gitaar of zang/piano

Componeren en arrangeren: samen en hands-on

band

Dr. Loevenhout & Consorten

Salsa de Hoy: Band

ensemble

Arcobaleno kamermuziek

Kamermuziek coaching

&SEMBLE piano 4 mains

orkest

Dr. Loevenhout & Consorten

Salsa de Hoy: Band

Domplein Tegenpool orkest