Michelle Brunt

Leidsche Rijn

Toen Michelle Brunt op vijfjarige leeftijd de viool mocht uitproberen tijdens een open dag van de lokale muziekschool wist ze het zeker: ik wil vioolspelen! Michelle heeft haar bachelor behaald aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen bij Veselina Manikova en is op de moment bezig met haar master aan het Utrechts Conservatorium bij Eeva Koskinen.

Haar grote liefde ligt bij het samenspelen. Zo speelt zij in verschillende orkesten, waaronder het Nationaal Jeugdorkest en het Noordpoolorkest. Ook maakt ze deel uit van verschillende kamermuziekensembles, waaronder Duo Felice, en heeft ze meegedaan aan de zomeracademie van het Aurora Festival.

Haar droom is om zo veel mogelijk kinderen in aanraking te brengen met klassieke muziek en hen te enthousiasmeren om een instrument te bespelen. Michelle heeft ervaring met het lesgeven aan alle leeftijden: van vierjarige kinderen tot volwassenen. Juist de afwisseling tussen verschillende niveaus en leeftijden vindt ze erg leuk en interessant.

Een goede technische basis en ontspannen vioolhouding vindt Michelle erg belangrijk. Daarnaast is er in haar lessen veel ruimte voor muzikale interpretatie en expressie en zoekt ze repertoire uit dat bij de individuele leerlingen past. Om haar liefde voor samenspelen over te brengen probeert ze haar leerlingen veel mogelijkheden te bieden om samen te spelen, bijvoorbeeld tijdens voorspeelavonden, groepslessen of in ensembles en orkesten.

Michelle Brunt geeft vioolles op de CultuurCampus in Leidsche Rijn en verzorgt daarnaast lessen voor DUMS on the Road.

KOM viool SPELEN BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden. (Bij Speelklas leen je voor de duur van je 1e cursus voor 10 weken gratis je instrument van DUMS). Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk
dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden.Ben je een kind tot 12 jaar kijk dan op onze K!DS pagina voor de oriëntatiecursussen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
Proefles n.o.t.k. 1 privéles n.o.t.k.AANMELDEN
vioolles 20 min. 40 weken privéles 776AANMELDEN
vioolles 30 min. 40 weken privéles 1033AANMELDEN
vioolles 45 min. 40 weken privéles 1520AANMELDEN
vioolles 30 min. 40 weken duoles 568AANMELDEN
vioolles op maat op maat privéles n.o.t.k.AANMELDEN
vioolles &SEMBLE 70 min 18 weken 30 duo & 40 groep 350AANMELDEN
vioolles &SEMBLE 60 min. 18 weken 20 privé 40 groep 450AANMELDEN

DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

Workshop Klezmermuziek met Oksana

Celtic Music workshop

Componeren en arrangeren: samen en hands-on

Celtic Music Workshop

band

ensemble

Techniekklas viool

Celtic Music Workshop

Arcobaleno kamermuziek

Kamermuziek coaching

orkest

Domplein Tegenpool orkest

Het DUMSTAD Jeugdorkest