Instrumenten

Bij DUMS – De Utrechtse Muziekschool – ontdek en ontwikkel je jouw muzikale talent. We bieden een breed scala aan cursussen toegepast op verschillende in-strumenten in verschillende genres zoals klassieke- en oude muziek. jazz. pop- en wereldmuziek; voor hout- en koperblazers. strijkers. (bas)gitaristen. drummers. slag-werkers en percussionisten. pianisten. toetsenisten. harpisten. zangers en dirigenten.

Bij DUMS kan je individueel les krijgen. maar ook samen muziek maken én optreden. Je kunt. naast de cursussen. deel uitmaken van ensembles. bandjes. koren of orkes-ten én we organiseren activiteiten om de grenzen tussen professional en amateur te doorbreken. Cursussen worden veelal aangeboden als jaarcursus. maar er zijn ook kortere en op maat gerichte cursussen te vinden bij DUMS.DUMS begeleid talenten actief in hun muzikale carrière. Via DUMS kunnen kinderen en jongeren doorstromen naar bijvoorbeeld Het Domstad Jeugd Orkest of zich voor-bereiden op het toelatingsexamen van het Conservatorium.

Vind het instrument dat bij je past

Kies hieronder je instrument en één van onze twee locaties. Dan vind je het aanbod van de docenten die daar les geven. Schrijf je nu in en jouw docent neemt contact met je op.

Locaties lessen

Utrecht Centrum Leidsche Rijn
AccordeonAanmelden
BlokfluitAanmelden
CelloAanmelden
ContrabasAanmelden
DwarsfluitAanmelden
FagotAanmelden
GitaarAanmelden
VioolAanmelden
HarpAanmelden
HoboAanmelden
KeyboardAanmelden
KlarinetAanmelden
MarimbaAanmelden
PianoAanmelden
UkeleleAanmelden
TrompetAanmelden
AltvioolAanmelden
BasgitaarAanmelden
ClavecimbelAanmelden
Elektrische gitaarAanmelden
HoornAanmelden
TromboneAanmelden
SaxofoonAanmelden
Klassiek slagwerkAanmelden
PercussieAanmelden
DrumsAanmelden
BasklarinetAanmelden
ZangAanmelden