Tyler McCullough

Leidsche Rijn, Centrum

 

Ik ben Tyler McCullough. Ik heb 14 jaar geleden een gitaar opgepakt, en deze nooit meer losgelaten. Muziek spelen, schrijven, coachen en bewonderen is een groot deel van mijn leven. Volgend jaar studeer ik af aan de Jazz & Pop opleiding van het Utrechts Conservatorium. Na les te hebben (gehad) van bijzondere jazz- en popgitaristen zoals Erik Rutjes en Tim Langedijk ben ik nu zelf sinds een aantal jaar les aan het geven.

Les bij mij betekent: je instrument ontdekken, speel-, lees- en luistervaardigheden ontwikkelen in een gezellige omgeving waar vragen vanuit leerlingen aangemoedigd worden. We gaan de muzikant in jou een stap dichter bij jouw muziek brengen; of dat nou betekent dat we jouw favoriete liedjes gaan spelen en zingen, jou klaarmaken voor jouw eerste band of diep op jazz & improvisatie ingaan.

Meer over mij!
Ik speel voornamelijk jazzmuziek. In mijn trio en samen met grotere bezettingen of als duo met zangeressen. De eerste muziek waar ik verliefd op werd was Michael Jackson. Later ben ik, dan wel niet onder liefdevolle dwang van mijn vader, met The Beatles in aanraking gekomen en dit is nog altijd mijn favoriete band. Ik ben sinds een aantal jaar diep in de jazz en muziektheorie gedoken. Ik luister graag naar Ella Fitzgerald, John Abercrombie, Mike Stern, Joe Pass, Michael Brecker, Chet Baker, Frank Sinatra en Miles Davis. Verder ben ik verslingerd geraakt aan de laatste paar albums van Steely Dan, Donald Fagen’s solo werk en Al Jarreau. Je kunt mijn eigen muziek beluisteren op Spotify!

Tyler McCullough geeft les aan het Domplein en op de CultuurCampus in Vleuterweide.

KOM Elektrische gitaar SPELEN BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden. (Bij Speelklas leen je voor de duur van je 1e cursus voor 10 weken gratis je instrument van DUMS). Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk
dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden.Ben je een kind tot 12 jaar kijk dan op onze K!DS pagina voor de oriëntatiecursussen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
Proefles n.o.t.k. 1 privéles n.o.t.k.AANMELDEN
Elektrische gitaarles 20 min. 40 weken privéles 776AANMELDEN
Elektrische gitaarles 30 min. 40 weken privéles 1033AANMELDEN
Elektrische gitaarles 45 min. 40 weken privéles 1520AANMELDEN
Elektrische gitaarles 30 min. 40 weken duoles 568AANMELDEN
Elektrische gitaarles op maat op maat privéles n.o.t.k.AANMELDEN
Elektrische gitaarles B&ND 60 min. 18 weken 20 privé & 40 groep 495AANMELDEN
Elektrische gitaarles B&ND 70 min. 18 weken 30 duo & 40 groep 395AANMELDEN

DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

Dr. Loevenhout & Consorten

Componeren en arrangeren: samen en hands-on

Popworkshop: spelen in een band

band

Dr. Loevenhout & Consorten

Start Afresh! Jazz-Blues-Funk-band

DUMS-BigBand ‘Ready Or Not?’

Popworkshop: spelen in een band

Cursus Spelen in een band

ensemble

orkest

Dr. Loevenhout & Consorten

Start Afresh! Jazz-Blues-Funk-band