Gerwin Weidenaar

Centrum

Op zijn tiende begon bij Gerwin Weidenaar de passie voor muziek. “Na het volgen van een aantal jaar gitaarles kreeg ik interesse in muziekproductie. Ik kocht een geluidskaart, maakte mijn eerste opnames en ben daar toen eigenlijk nooit meer mee gestopt. 

Ik ben afgestudeerd als muziektechnoloog aan de HKU. Ik heb daar eerst de bachelor Compositie & Muziekproductie gevolgd en daarna de Master of Music Pathway Design afgerond. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij verschillende studio’s.

Het project waar ik voornamelijk voor produceer heet endring. Binnen endring komen verschillende stijlen muziek samen; van hiphop en techno beats tot dromerige liedjes met gitaar en zang. Met endring spelen we ook live, hierbij stuur ik de show aan via Ableton en speel ik gitaar en piano. Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf als filmcomponist (zie www.gerwinweidenaar.com voor mijn portfolio).

Ik ben iemand die ervaring heeft met een breed spectrum van muziekproductie; van opnames maken en produceren tot mixage en het neerzetten van een live performance via Ableton. Mijn grote liefde ligt bij creatieve productie. Hoe laat je een liedje geloofwaardig en krachtig klinken? 

In mijn lessen geef ik een basiscursus in Ableton met als doel dat je naderhand zelfstandig uit de voeten kan. Het is niet nodig om kennis te hebben van muziektheorie of een instrument te kunnen spelen, maar als dit wel het geval is dan kunnen we dit meenemen in de lessen.

Aan de hand van muziek dat jou inspireert stel ik de cursus samen. Als je al ervaring hebt als producer kunnen we samen kijken naar een leerdoel en vorm die bij je past. Stuur gerust een berichtje!”

Gerwin Weidenaar geeft les aan het Domplein.

KOM voor Muziekproductie BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden.

Als je een jaarcursus volgt bij DUMS, mag je kosteloos meedoen met onze gratis ensemble- en bandlessen, die bijna elke werkdag gegeven worden. Jouw docent kan je meer vertellen over deze lessen, waarin je samenspeelt met cursisten op diverse instrumenten.

Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden. Voor oriëntatiecursussen voor kinderen tot 12 jaar kun je onze K!DS-pagina raadplegen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
Introductiecursus 30 8 privéles 225AANMELDEN
Introductiecursus 60 8 duoles 225AANMELDEN
Muziekproductieles op maat op maat privéles n.o.t.k.AANMELDEN

Onder voorbehoud van prijswijzigingen. DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

band

ensemble

orkest