Bram van de Glind

Bram van de Glind

Leidsche Rijn, Centrum

Bram van de Glind studeerde in 2022 af aan het Utrechts Conservatorium met Angelo Verploegen als docent. Al tijdens zijn studie raakte hij betrokken bij diverse projecten, met als hoogtepunt het Snarky Puppy programma van het Jong Metropole. Zijn deelname werd bekroond met het winnen van de Keep an Eye Outstanding Talent Award. Met deze prijs kon hij zijn droombugel laten bouwen door Hub van Laar. Met dit instrument verzilverde hij zijn nominatie voor de Conservatorium Talent Award 2021, een competitie tussen alle Nederlandse Conservatoria.

Hierdoor is hij in contact en op het podium gekomen bij o.a. het Paradox Jazz Orkest en het Peter Beets New Jazz Orchestra.

Momenteel schrijft hij zijn eigen stukken, die gefocust zijn op directe, persoonlijke gebeurtenissen. Met zijn kwartet werkt hij toe naar zijn eerste album, na gespeeld te hebben op o.a. Jazz in Duketown en Paradox Tilburg.

Bram focust tijdens de lessen op een heldere basis van het trompetspelen met behapbare oefeningen. In de les wordt veel muziek geluisterd en aandacht besteed aan improvisatie. Bram speelt zo gemakkelijk in op de behoeften van iedere leerling, ongeacht de leeftijd of het niveau.  Het speelplezier staat voorop in de les!

“Ik zie er naar uit om door les te geven mijn passie met jullie te delen en hoor graag met welke muziek jullie komen. Tot snel!”

Bram van de Glind verzorgt trompetles aan het Domplein.

KOM trompet SPELEN BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden.

Als je een jaarcursus volgt bij DUMS, mag je kosteloos meedoen met onze gratis ensemble- en bandlessen, die bijna elke werkdag gegeven worden. Jouw docent kan je meer vertellen over deze lessen, waarin je samenspeelt met cursisten op diverse instrumenten.

Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden. Voor oriëntatiecursussen voor kinderen tot 12 jaar kun je onze K!DS-pagina raadplegen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
Proefles n.o.t.k. 1 privéles n.o.t.k.AANMELDEN
trompetles 30 min. 40 weken privéles 1050AANMELDEN
trompetles 45 min. 40 weken privéles 1575AANMELDEN
trompetles 30 min. 40 weken duoles 575AANMELDEN
trompetles op maat op maat privéles n.o.t.k.AANMELDEN
trompetles B&ND 60 min. 18 weken 20 privé & 40 groep 495AANMELDEN
trompetles B&ND 70 min. 18 weken 30 duo & 40 groep 395AANMELDEN

Onder voorbehoud van prijswijzigingen. DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

Songwriting

Dr. Loevenhout & Consorten

Componeren en arrangeren: samen en hands-on

Popworkshop: spelen in een band

band

Dr. Loevenhout & Consorten

Start Afresh! Jazz-Blues-Funk-band

DUMS-BigBand ‘Ready Or Not?’

Salsa de Hoy: Band

Popworkshop: spelen in een band

ensemble

Arcobaleno kamermuziek

Kamermuziek coaching

orkest

Dr. Loevenhout & Consorten

Start Afresh! Jazz-Blues-Funk-band

Salsa de Hoy: Band

Domplein Tegenpool orkest