Anne Frijns

Leidsche Rijn, Centrum

Toen Anne Frijns 8 jaar was ging ze op pianoles en sindsdien is ze niet meer van het instrument weg te slaan.

“Ik kom uit een muzikale familie, waarin bijna iedereen wel een muziekinstrument bespeelt. Daardoor hebben muziek en piano spelen altijd een centrale rol in mijn leven ingenomen. 

Ik heb mijn bacheloropleiding genoten in Maastricht, waar ik vandaan kom. In 2018 ben ik verhuisd naar Utrecht, waar ik mijn masteropleiding aan het conservatorium heb afgerond.  

Sinds 2018 heb ik mijn eigen lespraktijk opgebouwd en heb ik een nieuwe passie ontdekt voor het lesgeven. Vooral het ontdekken van de leermanier van elke leerling vind ik heel interessant. De ene leerling leert makkelijker op het gehoor, de ander door noten te lezen.

In de lessen probeer ik alle kanten van het pianospelen te belichten. Zo doen we aan gehoortraining en oefenen we met noten lezen, maar er komt ook improvisatie en compositie aan bod. Daarnaast speel ik in de les zo veel mogelijk met de leerling samen.

Naast mijn werk als pianodocent, treed ik ook op als uitvoerend musicus. Dat doe ik bijna altijd in samenspelverband. Ik heb bijvoorbeeld een duo met mijn zus Saskia Frijns, die viool speelt. Daarnaast ben ik ervaren in het begeleiden van zangers, speel ik in verschillende kamermuziekformaties en treed ik op als solo-pianist.”

Anne Frijns geeft les bij DUMS aan het Domplein op maandag en bij DUMS Leidsche Rijn op vrijdag. Je kunt bij haar terecht met je U-Pas!

 

U-pas

KOM Piano SPELEN BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden.

Als je een jaarcursus volgt bij DUMS, mag je kosteloos meedoen met onze gratis ensemble- en bandlessen, die bijna elke werkdag gegeven worden. Jouw docent kan je meer vertellen over deze lessen, waarin je samenspeelt met cursisten op diverse instrumenten.

Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden. Voor oriëntatiecursussen voor kinderen tot 12 jaar kun je onze K!DS-pagina raadplegen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
Proefles Piano 30 min. 1 week privéles 0AANMELDEN
Pianoles 20 min. 40 weken privéles 735AANMELDEN
Pianoles 30 min. 40 weken privéles 1050AANMELDEN
Pianoles 45 min. 40 weken privéles 1575AANMELDEN
Pianoles 30 min. 40 weken duoles 575AANMELDEN
Pianoles op maat op maat privéles n.o.t.k.AANMELDEN

Onder voorbehoud van prijswijzigingen. DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

Songwriting

Dr. Loevenhout & Consorten

Workshop Klezmermuziek met Oksana

Workshop improviseren met Oksana

Klavecimbel voor pianisten en andere toetsenisten

Combinatiepakket zang/gitaar of zang/piano

Componeren en arrangeren: samen en hands-on

band

Dr. Loevenhout & Consorten

Salsa de Hoy: Band

ensemble

Arcobaleno kamermuziek

Kamermuziek coaching

&SEMBLE piano 4 mains

orkest

Dr. Loevenhout & Consorten

Salsa de Hoy: Band

Domplein Tegenpool orkest