Lauran Neerincx

Lauran Neerincx

Leidsche Rijn

“Mijn naam is Lauran Neerincx, ik ben 24 jaar en ik speel al 14 jaar trompet. Voordat ik begon aan mijn opleiding op het conservatorium heb ik 7 jaar klassiek trompetles gehad. Door te spelen in orkesten en koperensembles ontdekte ik hoe mooi en leuk het is om samen met andere mensen muziek te maken. Toen ik 17 was besloot ik Jazz/Pop te gaan studeren op de HKU hier in Utrecht, sindsdien ligt mijn specialisatie bij jazz en pop. Maar mijn muzieksmaak is enorm breed. Ik speel jazz, funk, klassiek, reggae, punk en alles daartussenin. Een paar bands waar ik momenteel actief in ben zijn DeWolff, Broken Brass en MEERKAT.

Waar ik in mijn lessen erg van kan genieten, is samenspel. Ik laat me graag inspireren door mijn leerlingen wanneer we samen een duet spelen of om de beurt wat improviseren. Daarnaast ga ik altijd met mijn leerlingen op zoek naar een goede technische basis om elke muziekstijl beheerst te kunnen spelen. Tocht staat het enthousiasme van mijn leerlingen altijd voorop. Hoe oud je ook bent of wat je niveau ook is; ik doe er graag alles aan om leerlingen te laten zien wat je allemaal met een trompet kan en wat een prachtig instrument het is.”

Laurant Neerincx geeft trompetles in Leidsche Rijn

KOM trompet SPELEN BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden.

Als je een jaarcursus volgt bij DUMS, mag je kosteloos meedoen met onze gratis ensemble- en bandlessen, die bijna elke werkdag gegeven worden. Jouw docent kan je meer vertellen over deze lessen, waarin je samenspeelt met cursisten op diverse instrumenten.

Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden. Voor oriëntatiecursussen voor kinderen tot 12 jaar kun je onze K!DS-pagina raadplegen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
Proefles n.o.t.k. 1 privéles n.o.t.k.AANMELDEN
trompetles 20 min. 40 weken privéles 735AANMELDEN
trompetles 30 min. 40 weken privéles 1050AANMELDEN
trompetles 45 min. 40 weken privéles 1575AANMELDEN
trompetles 30 min. 40 weken duoles 575AANMELDEN
trompetles op maat op maat privéles n.o.t.k.AANMELDEN

Onder voorbehoud van prijswijzigingen. DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

Songwriting

Dr. Loevenhout & Consorten

Componeren en arrangeren: samen en hands-on

Popworkshop: spelen in een band

band

Dr. Loevenhout & Consorten

Start Afresh! Jazz-Blues-Funk-band

DUMS-BigBand ‘Ready Or Not?’

Salsa de Hoy: Band

Popworkshop: spelen in een band

ensemble

Arcobaleno kamermuziek

Kamermuziek coaching

orkest

Dr. Loevenhout & Consorten

Start Afresh! Jazz-Blues-Funk-band

Salsa de Hoy: Band

Domplein Tegenpool orkest