&SEMBLE bij DUMS

Speel je in een (jeugd-)orkest maar zou je graag een keer kamermuziek willen spelen? Ben je als volwassene net met een instrument begonnen, omdat je graag samen muziek wil maken? Speel je al heel lang en wil je wat nieuws? Ligt je bugel of saxofoon op zolder en wordt het tijd hem af te stoffen? Dan zijn de cursussen en samenspeeldagen van DUMS &SEMBLE iets voor jou!

Misschien vind je al een &SEMBLE dat je aanspreekt op onze website. Zo niet: de docenten van DUMS zoeken samen met jou naar geschikt repertoire en een geschikte samenspeelgroep. &SEMBLE cursussen zijn bij uitstek geschikt om te combineren met de “gewone” les, maar het is ook mogelijk alleen &SEMBLE te doen.

Voor ons, DUMS-docenten, lopen samenspelen en muziek leren maken in elkaar over. DUMS &SEMBLE is voor alle leeftijden, alle niveau’s, veel verschillende stijlen en mogelijke combinaties: een fluitkwartet, een pianotrio, een verdiepingscursus tango, piano-vierhandig, een project in de stijl van het Metropole Orkest……

Muziekles bij DUMS is: Samen spelen, samen leren, samen optreden. Opgaven en informatie bij je DUMS docent, of via ensemble@dums.nl.

Aanmelden