Vanwege de huidige lockdown staan nieuwe publieksedities van onze zondagse concertreeks DUMStad eventjes in de ijskast. Maar DUMS wil jou op zondagmiddag wel muzikale lichtpuntjes blijven brengen. Dat doen we komende zondag, 10 januari, online, via een speciale live-stream van het Nieuwjaarsconcert dat de band Pondertone voor jullie zal geven – live vanuit onze Marnixzaal. Aanvang live-stream: 16.15 uur.

Als een van de oudste, nog levende Utrechtse indie-bands knabbelt Pondertone al meer dan twintig jaar aan de onderkant van de underground. Onder de bezielende leiding van ontwerper/kunstenaar Patrick Tersteeg blijven ze stug doorgaan met het produceren van eigenzinnige, bezorgde, maar vooral ook hoopvolle popmuziek. Met hun laatste creatie Hold On steken ze Utrecht een warm, pluizig hart onder de riem.

Dit liedje en vele anderen zullen voorbij komen in deze speciale Pondertone-Poging-Tot-Greatest-Hits-Livestream vanuit de Marnixzaal van DUMS op het Domplein. De live-stream zal te zien zijn via de Facebook-pagina van DUMS (ook toegankelijk voor wie geen Facebook-account heeft) en begint zondag 10 januari 2021 om 16.15 uur. Het concert van Pondertone begint om 16.30 uur. De entree is gratis.