Zomervakantie! Dat betekent dat tussen 17 juli en 29 augustus ook geen muzieklessen plaatsvinden bij DUMS. Maar we zijn niet gesloten! Je kunt nog altijd iedere dag komen repeteren in een van onze studio’s. Ook bieden we op donderdagmiddag 12 augustus een bijzondere kindervoorstelling: Pronken met Pruiken, een muzikale vertelling (6+), gebaseerd op de muziek van Mozart.

Op donderdag 12 augustus bieden we bij DUMS een bijzondere kindervoorstelling: Pronken met Pruiken, een muzikale vertelling (6+), gebaseerd op de muziek van Mozart. De voorstelling wordt twee maal uitgevoerd: om 14.30 en 16.00 uur en is gratis toegankelijk. Tickets daarvoor bestel je hier!

Een zangeres/vertelster en strijkkwartet brengen de pruikentijd tot leven en brengen kinderen in contact met live klassieke muziek. De uitvoerenden zijn DUMS-zangdocente Linda Vink (zang en vertelling), Jens Groenewold (viool), Saskia Frijns (viool), Bart Folkers (altviool) en Judith Groen (cello) en kwam tot stand i.s.m. Fonds Podiumkunsten. 

De voorstelling wordt twee maal uitgevoerd: om 14.30 en 16.00 uur en is gratis toegankelijk. Wat je kunt verwachten? Dit!

Lang, heel lang geleden, in een land hier ver vandaan, woonden mensen in kastelen. Ze waren hoffelijk en beleefd, en droegen pruiken, jurken en juwelen. Zo ook de jonge violist Wolfie, die een prachtige viool bezat waarmee hij de mooiste muziek kon spelen.

Wanneer er op een dag iets vreemds gebeurt in het dorp, gaan we mee met Wolfie op avontuur! Hierbij vormt de muziek de rode draad in het verhaal, in combinatie met een vleugje magie – en een paar wel héél speciale pruiken.

Benieuwd naar alle avonturen van Wolfie? Je tickets voor Pronken met Pruiken bestel je hier!