Een nieuw jaar, nieuwe voornemens. Start nu met het spelen van een instrument! DUMS opent op zondag 4 en zaterdag 10 februari 2024 haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in muziekles.

Onze docenten staan deze dag voor je klaar om je meer te vertellen over hun instrument. Kom bovendien luisteren naar cursisten die samen hebben gewerkt aan een presentatie.

Kindercursussen
Je kan op elk moment instromen in onze lessen; nieuwe kindercursussen voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar starten weer in februari. Op de open dag kan je kind meedoen met workshops om een indruk te krijgen van de lessen die gegeven worden. Binnenkort kun je je inschrijven voor die cursussen.

Gratis ensemble- en bandlessen voor volwassenen en kinderen
Ga je een jaarcursus volgen bij DUMS? We bieden gratis ensemble- en bandlessen voor al onze jaarcursisten, jong en oud! Vraag op de open dag naar de mogelijkheden.

Heb je geen zin in/tijd voor wekelijkse instrumentlessen? Er zijn superleuke orkestlessen voor zowel kinderen als volwassenen. Goeie reden om eens langs te komen op onze open dag!

Informatie over aanwezige docenten en instrumenten volgt.