DUMS is een coöperatie van 54 gepassioneerde zelfstandige muziekprofessionals die de krachten gebundeld hebben om onze visie te realiseren. Samen leren, samen spelen en samen presenteren zijn kernwaarden bij DUMS. We richten ons curriculum zo in dat onze leerlingen zich optimaal kunnen ontplooien. Dat doen we in nauw overleg met elkaar en in samenwerking met  o.a. de muziekverenigingen, het Domstad Jeugd Orkest en diverse podia in de stad.    

Per direct zijn we op zoek naar een docent Cello.

Locatie: Utrecht centrum en/of Leidsche Rijn   
Dagen in overleg; aantal uren n.t.b.   

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde HBO-vakopleiding voor je instrument. Je hebt een brede muzikale belangstelling en weet leerlingen te motiveren en aan te spreken op hun interesse. Je bent initiatiefrijk, ondernemend, werkt graag samen in een creatieve omgeving. Je hebt de ambitie om een eigen praktijk op te bouwen binnen het samenwerkingsverband van DUMS. Je werkt als ZZP-er op basis van een opdrachtovereenkomst met je leerlingen. Je kent de muzikale omgeving in Utrecht, de diverse podia, en woont bij voorkeur in Utrecht.   

Kernwoorden profiel: samenspel, gemeenschappelijke visie, wendbaar, ondernemer, collegiaal, coöperatie.  Spreekt dit je aan? Stuur dan voor 10 mei je CV en motivatiebrief naar vacatures@dums.nl. Als je zelf al een praktijk hebt en je wilt die onder brengen bij DUMS, kan dat voor jou en voor DUMS interessant zijn. Neem dan ook contact op met vacatures@dums.nl.