Van harte welkom bij de Open Dag van DUMS in de CultuurCampus in Leidsche Rijn! Een dag vol muziekplezier en meer. De wekker mag gezet worden want we beginnen al om 10.00 uur met allerlei activiteiten voor de jongsten, begeleid door onze docenten.

Om 13.00 begint de instrumentenmarkt in de foyer, waar we informatie verschaffen over de instrumenten en alles wat met DUMS te maken heeft. Niet alleen de cursussen intern, maar ook de cursussen extern zoals b.v. DUMS ON THE ROAD die scholen voorziet in muziekleer.

Musicus Bart van de Lisdonk zal ondertussen wat liedjes uit de nieuwe leerlijn ten gehore brengen. Ook tussen 13.00-17.00 uur zijn er optredens in de grote zaal met o.a de pianoklas, de kids-klas, leerlingen dwarsfluit/gitaar, Amadeus-studenten, de Vocal Group Utrecht, Iman Spaargarens band Start Afresh en natuurlijk onze huisband Tremmble.

We vergeten de inwendige en spelende mens niet: een uur of 12 arriveert er een luchtkussen, de pannenkoekentruck en maken we de morgen af met suikerspinnen. Voor iedereen trouwens ook nog een foodtruck met Indische hapjes. Hmmm!
Omdat corona weer een beetje oplaait, vragen we je toch een (gratis) kaartje te reserveren. Dat kan via onze ticketshop. Tot zaterdag de 2e!