Plannen voor muzieklessen voor je kind of voor jezelf? Kom dan op zondag 28 augustus naar de open dag van DUMS – De Utrechtse Muziekschool op het Domplein! 

Op zondag 28 augustus kun je kennismaken met wat De Utrechtse Muziekschool je allemaal te bieden heeft. We starten de dag om 10 uur met muzieklessen voor de kleintjes: juf Marie-Paule geeft twee workshops voor kinderen tot 4 jaar. Je bent van harte welkom met je dreumes of peuter om gezellig te bewegen, te zingen en mee te doen. Van te voren reserveren via onze website is aan te raden! Let op: Een ticket is geldig voor 1 dreumes/peuter tot 4 jaar en 1 volwassene.

Vanaf 12 uur is er dit jaar een heel bijzonder programma. Op de instrumentenmarkt kun je diverse muziekinstrumenten uitproberen, kennismaken met docenten en proeflessen afspreken. Bovendien zijn er optredens door leerlingen, docenten en ensembles van DUMS in diverse muzikale stijlen: van strijkkwartet tot gitaarensemble, van saxofoonorkest tot big band.  

Samenwerking Festival Oude Muziek: openbare repetities

Ben je benieuwd naar hoe beroepsmusici samen muziek maken? Of naar bijzondere instrumenten uit vroeger tijden? Kom dan vooral een kijkje nemen bij de exclusieve openbare repetities van het wereldberoemde Festival Oude Muziek. In de verschillende muziekstudio’s repeteren internationale gezelschappen voor dit Festival. En het mooie is: de deuren staan open! Op de gezellige binnenplaats kun je bovendien genieten van een ijsje, een hapje of een drankje van onze nieuwe (vegan!) bar.

OPEN DAG bij DUMS
Zondag 28 augustus
10.00 -16.00 uur
Domplein 4, 3512 JC Utrecht

Reserveer hier je ticket:
Proefles Muziek voor de Allerkleinsten 1 – 2,5 jaar om 10.00 uur
Proefles Muziek voor de Allerkleinsten 2,5 – 4 jaar om 11.00 uur
Open dag algemeen middagprogramma 12-16 uur

Let op! 1 ticket is geldig voor een kind tot 4 jaar en 1 ouder. Voor kinderen ouder dan 4 zijn er andere activiteiten!

Ticket voor de gehele dag (1 p.p.)