In het lesseizoen 2023-2024 start DUMS met een gratis ensemble- en bandlessen voor jaarcursisten van alle leeftijden.

Of je nu duolessen volgt of 45 minuten les hebt, of je 7 bent of 77, het maakt niet uit, we hebben voor elke jaarcursist plek. Elke dag kun je aanschuiven bij een van deze lessen. Het lesschema vind je hieronder; loop gerust binnen om een keertje te kijken of misschien mee te doen. Vraag ernaar bij jouw docent!

Droom je van dat rockbandje of juist van een jazzcombo, kies dan voor de bandlessen. Geschikt voor akoestisch gitaar, basgitaar, drums, elektrisch gitaar, keyboard, percussie, piano, jazzviool, saxofoon, trombone, trompet, ukelele & zang.

Of sta je liever op het klassieke concertpodium, dan kun je gaan voor de ensemblelessen voor cursisten viool, blokfluit, piano, gitaar, cello, harp, viool, saxofoon, hoorn, trompet en djembé.

In de ensemble- en bandlessen speel je samen met cursisten op verschillende instrumenten. De les is wekelijks, waar mogelijk aansluitend aan je gewone instrumentale les. We spelen de muziek die je op je gewone les ook leert, maar met samen spelen, zingen en improviseren maken we er een echt feestje van. Zo word je een allround muzikant en krijg je er tegelijk een stel muziekvrienden bij.

Vind je cursus:

Locaties

Keyboarddocenten

Vind je groepsles