De Utrechts Muziekschool is van mening dat samen spelen essentieel is, ook voor de beginnende muzikant. Door muziek te maken met anderen leer je meer over timing, leer je luisteren naar elkaar en leer je samenwerken. Je leert kortom extra dingen naast het beheersen van je instrument. En samen muziek maken is gewoon heel erg leuk; je krijgt er met een beetje geluk ook nog eens nieuwe vrienden bij.

Omdat DUMS samenspel belangrijk vindt, willen we onze jaarcursisten gratis ensemble- en bandlessen aanbieden. Deze lessen vinden in principe elke dag plaats aan zowel het Domplein als op de CultuurCampus. We houden daarbij zo veel mogelijk rekening met voorkeursdag, leeftijd en niveau. Een ensemble-les duurt circa 40 minuten en wordt gegeven door een van de docenten van DUMS.

Zodra je je hebt ingeschreven, laten we je zo snel mogelijk weten met welk ensemble of band je kunt meespelen. En wie weet staan je met je nieuwe band of ensemble wel met elkaar te shinen op de voorspeelavond in februari!

Want zeg nou zelf; voetballen doe je toch ook niet om de training? Je gaat uiteindelijk een wedstrijdje spelen met elkaar!

Heb je nog vragen?
Die kun je altijd stellen via info@dums.nl of via je docent. 


Gratis Band & Ensemble voor jaarcursisten

Naam leerling(Vereist)
Naam ouder(s) (als je jonger bent dan 16 jaar)
DD slash MM slash JJJJ
Locatie
Ensemble of Band?
Voorkeursdag
Dagen dat je NIET kunt