Teake Sikkema

Teake Sikkema

Zo cool is trompet spelen bij Teake Sikkema!
Ben jij 6? of 7? Of ouder kan natuurlijk ook. Kom dan trompet leren spelen bij mij! Lekker hard en heel mooi zacht. Van bladmuziek of hoe je het zelf verzint (dat heet improviseren).

Je kunt heel veel soorten muziek op trompet spelen, wist je dat? Popliedjes natuurlijk, en ook klassieke muziek in grote orkesten of kleine groepjes. Maar ook jazz, latin en wereldmuziek, film- en circusmuziek en Sinterklaasliedjes. Je kan het zo gek niet bedenken.

Ik speel zelf ook verschillende muziek: jazz in een bigband, klassiek in een koperensemble en vrolijke dansmuziek in een salsaband. Want trompet kun je in je eentje spelen, maar samen is nog veel leuker. Ik dirigeer ook jeugdorkesten zoals het Domstad Jeugdorkest en ik vind het belangrijk dat je veel speelt in groepjes. Zo leer je nog sneller goed trompet spelen.
Kom je bij mij lessen volgen? Dan leer ik jou Happy op trompet spelen, of een ander liedje waar jij blij van wordt. Leuk toch?

Voor ouders!

ik heb veel ervaring in enthousiast lesgeven aan jonge kinderen. De trompet is een
veelzijdig instrument, waarmee kinderen al vanaf jonge leeftijd ook kunnen leren samenspelen en hun muzikaal gehoor ontwikkelen. En ze krijgen er sterke longen van! Neem gerust contact op om meer te weten te komen.

Teake Sikkema geeft op maandag en vrijdag les aan het Domplein.