Noah Hassler-Forest

Hoi! Ik ben een violist en componist. Ik speel en schrijf muziek met allerlei verschillende muzikanten, ensembles, bands en orkesten.

Met een achtergrond in de klassieke muziek, zo heb ik jarenlang les gehad op het Prins Claus conservatorium (Groningen, jong talentklas) en in het conservatorium van Amsterdam (Sweelinck academie, vooropleiding). Een aantal jaar geleden heb ik besloten om andere soorten muziek te ontdekken: jazz, hiphop, wereldmuziek… noem maar op! Dat het allemaal ook op de viool kan is iets waar ik gaandeweg steeds meer achter ben gekomen. Al deze verschillende muziek geeft me de kans om nieuwe technieken en speelstijlen te ontdekken, bijzondere mensen te ontmoeten en geweldige projecten te kunnen doen. Bijvoorbeeld met mijn band Woodcraft, waarmee ik afgelopen december de Nederlandse jazz competitie heb gewonnen! Momenteel ben ik aan het afstuderen aan het conservatorium van Utrecht, met als hoofdvak viool aan de studie Musician 3.0. Hier verdiep ik me voornamelijk in compositie, improvisatie en artistieke ontwikkeling.

Ik kijk er enorm naar uit om samen met jou te leren en te ontdekken. Om jouw muzikale stem te vinden en vooral veel plezier te hebben!