Nathaniel Hanson

Over mij

Ik ben Nathaniel Hanson, een pianist/producer met meer dan 20 jaar ervaring in de muziekwereld, met meer dan 15 jaar podiumervaring. Ik ben afgestudeerd in jazzpiano aan het Conservatorium Maastricht. Mijn muzikale reis heeft me doen optreden op bruiloften, begrafenissen, concerten, cafés, wedstrijden en festivals in Curaçao, België, Duitsland en Nederland. Mijn nieuwsgierigheid strekt zich uit tot verschillende muziekgenres, en ik streef actief naar voortdurend leren. Momenteel ben ik bezig met het produceren en componeren van het debuut-EP voor mijn R&B-band ‘The C.I’, en creëer ik bijna dagelijks mijn eigen composities en producties.
Ik geloof sterk in de therapeutische kracht van muziek en haar vermogen tot zelfexpressie. Deze passie delen met anderen is mijn grootste enthousiasme. Ik kijk er naar uit om met jullie in contact te komen!

Wat mag je verwachten?

Pianoles bij mij zal variëren op basis van het niveau van de student. Voor beginners zullen we ons richten op het leggen van een stevige basis, waaronder het leren lezen van bladmuziek, het aannemen van ergonomische pianotechnieken, het ontwikkelen van een gevoel voor ritme, basis gehoortraining en effectieve oefenmethoden. Voor degenen die al vertrouwd zijn met de basisbeginselen, zullen we dieper ingaan op het construeren van complexe akkoorden, het aanleren van favoriete nummers op het gehoor en het toevoegen van een persoonlijke touch, evenals improvisatie. Lessen worden aangepast aan de individuele behoeften van elke student, met nadruk op het creëren van een ondersteunende en motiverende sfeer.
Alle leeftijden vanaf 7 jaar en ouder zijn welkom! 

Nathaniel Hanson geeft op donderdag les aan het Domplein en op vrijdag op de CultuurCampus in Vleuterweide.