Joeri Deckers - fagot

Joeri Deckers

Joeri Deckers heeft fagot gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ook heeft hij wiskunde en actuariaat gestudeerd aan de Universiteit Leiden, TU Delft en Universiteit van Amsterdam. Joeri heeft ervaring met lesgeven aan zowel kinderen als volwassenen. Ook heeft hij ervaring met het dirigeren van jeugdorkesten en volwassenorkesten. Daarnaast heeft Joeri regelmatig gespeeld bij professionele orkesten en ensembles.

Fagotles op scholen
Bij DUMS verzorgt Joeri fagotlessen en lessen voor DUMS on the Road, het scholenprogramma van DUMS. In zijn lessen legt Joeri de nadruk op plezier maken. Tegelijkertijd wordt er van alles geleerd waardoor leerlingen steeds beter worden in muziek maken en steeds meer over muziek weten. Op die manier blijven leerlingen enthousiast en worden leerlingen steeds beter.

Een plekje in een orkest of een ensemble is er altijd
De fagot leren spelen is een erg goede keuze om verschillende redenen! Door het maken van muziek wordt het brein gestimuleerd en kunnen emoties tot uiting komen. De fagot is niet alleen een erg mooi instrument; het is ook een erg goede keuze als je graag wilt samenspelen. Er zijn weinig amateurfagottisten, dus een plekje in een orkest of een ensemble is er altijd. Kom snel een proefles doen!

Joeri Deckers geeft fagotles aan het Domplein en in Leidsche Rijn.