Caroline Deul

Caroline Deul

De prachtige diepe klanken van de cello, daar houd Caroline Deul van!

“In diverse ensembles (Allegro Giusto, Rhenus Ensemble, Gioia Ensemble) speel ik oude en nieuwe muziek. Want samen spelen is het allerleukste van zelf muziek maken. Ik studeerde bachelor en master (barok)cello aan de conservatoria van Den Haag en Utrecht.

Celloles geven doe ik aan jong en oud. Ik heb mij in het bijzonder gespecialiseerd in het lesgeven aan jonge kinderen. Op een positieve en opbouwende manier breiden we je kunsten op de cello stap voor stap uit. Vanaf het allereerste begin speel je al mooie muziek, samen met mij en je medeleerlingen.

Alexandertechniek ontdekte ik als DE manier om lichter en fijner te bewegen. Ingewikkelde passages werden opeens speelbaar, ik kan nu uren zonder moeite spelen en de muziek laten stromen als vanzelf. Ook in het dagelijks leven pluk ik er de vruchten van; op een gezonde manier gewicht dragen, fietsen, wandelen of sporten. In mijn enthousiasme kon ik het niet laten om tegelijkertijd met het conservatorium ook de 3 jarige opleiding tot Alexandertechniek docent te voltooien.

In mijn lessen vraag ik jouw inzet, ga ik graag in op jouw ideeën en zorg ik met mijn ervaring voor een gedegen basis en structuur. Regelmatig krijg je de kans om op te treden, speel je mee?”

Caroline Deul geeft op zaterdag les aan het Domplein.