Bram van de Glind

Bram van de Glind

Bram van de Glind studeerde in 2022 af aan het Utrechts Conservatorium met Angelo Verploegen als docent. Al tijdens zijn studie raakte hij betrokken bij diverse projecten, met als hoogtepunt het Snarky Puppy programma van het Jong Metropole. Zijn deelname werd bekroond met het winnen van de Keep an Eye Outstanding Talent Award. Met deze prijs kon hij zijn droombugel laten bouwen door Hub van Laar. Met dit instrument verzilverde hij zijn nominatie voor de Conservatorium Talent Award 2021, een competitie tussen alle Nederlandse Conservatoria.

Hierdoor is hij in contact en op het podium gekomen bij o.a. het Paradox Jazz Orkest en het Peter Beets New Jazz Orchestra.

Momenteel schrijft hij zijn eigen stukken, die gefocust zijn op directe, persoonlijke gebeurtenissen. Met zijn kwartet werkt hij toe naar zijn eerste album, na gespeeld te hebben op o.a. Jazz in Duketown en Paradox Tilburg.

Bram focust tijdens de lessen op een heldere basis van het trompetspelen met behapbare oefeningen. In de les wordt veel muziek geluisterd en aandacht besteed aan improvisatie. Bram speelt zo gemakkelijk in op de behoeften van iedere leerling, ongeacht de leeftijd of het niveau.  Het speelplezier staat voorop in de les!

“Ik zie er naar uit om door les te geven mijn passie met jullie te delen en hoor graag met welke muziek jullie komen. Tot snel!”

Bram van de Glind verzorgt trompetles aan het Domplein.