Freddy Scheerder

Ik ben Freddy en al mijn hele leven bezig met gitaarspelen/gitaarlessen. Zowel electrisch als akoestisch. Zoals iedereen bij DUMS conservatorium in Utrecht gedaan en afgestudeerd bij Eef Albers die destijds nog werkzaam was bij het metropool orkest. Superveel van deze man geleerd ook door zijn veelzijdigheid is mijn specialisatie toch altijd wel popmuziek is geweest. Wel door mijn Jazzachtergrond stevig in de schoenen komen te staan en veel uiteenlopende projecten gedaan van Rock tot Bigbands tot artiestenbegeleiding (Marco Borsato, Anita Meijer etc.) tot Hip Hop formaties.

Nu al 20 jaar mijn eigen coverband waar ik van leef in zing en gitaar speel en waarvoor ik tracks arrangeer in mijn studio, mijn grote droomwereld waar ik liedjes schrijf voor wie het wil kopen. Na voor een buitenlands bedrijf orkestbanden te hebben gemaakt bezig met mijn eigen tracks waar ik onderdak voor zoek.

De gitaarlessen hebben voor mij steeds meer een persoonlijk karakter gekregen. Ik wil eigenlijk zoveel mogelijk mensen leren wat ze willen leren. Dat betekent dat ik veel voorbereiding nodig heb maar “it pays off”. De motivatie blijf op die manier ongekend. Door de lage tarieven bij DUMS en de subsidiemogelijkheden (informeer hierna bij mij) zijn de muzieklessen nu voor iedereen toegankelijk. Dat ben ik! Van Harte Welkom!

Leidsche Rijn (Cultuur Campus)
info@dums.nl