De Georgische YouTube-sensatie Trio Mandili, die met haar muziek al enkele jaren het internet verovert en de wereld een stukje mooier maakt, is voor het eerst te zien in Nederland!

 Op vrijdag 25 november geeft de groep een intiem benefietconcert in de Marnixzaal van De Utrechtse Muziekschool.

De Russische aanval op Oekraïne greep de groep zodanig aan, dat ze regelmatig benefietconcerten geeft, waarvan de opbrengst volledig naar oorlogsslachtoffers uit Oekraïne gaat.

Het Georgische Trio Mandili – van wie het onderstaande filmpje liefst 27 miljoen hits op YouTube – brengt die avond onvergetelijke nummers, vol van karakteristieke vocale harmonieën. Dit benefietconcert in Utrecht is een geweldige buitenkans om deze drie prachtige stemmen live te horen.

We vragen een minimale donatie van 20 euro, die volledig zal worden gebruikt om vluchtelingen te helpen via de Mandili Cares Foundation, opgericht door Trió Mandili. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Tickets zijn verkrijgbaar via deze link. LET OP: helaas zijn er problemen met betalingen via iDeal. We adviseren om te betalen met creditcard of met PayPal.