DUMS is er voor iedereen

Bij DUMS – De Utrechtse Muziekschool – ontdek en ontwikkel je jouw muzikale talent. We bieden een breed scala aan cursussen toegepast op verschillende instrumenten in verschillende genres zoals klassieke- en oude muziek, jazz, pop- en wereldmuziek; voor hout- en koperblazers, strijkers, (bas)gitaristen, drummers, slagwerkers en percussionisten, pianisten, toetsenisten, harpisten, zangers en dirigenten.

Bij DUMS kan je individueel les krijgen, maar ook samen muziek maken én optreden. Je kunt, naast de cursussen, deel uitmaken van ensembles, bandjes, koren of orkesten én we organiseren activiteiten om de grenzen tussen professional en amateur te doorbreken. Cursussen worden veelal aangeboden als jaarcursus, maar er zijn ook kortere en op maat gerichte cursussen te vinden bij DUMS.

DUMS begeleid talenten actief in hun muzikale carrière. Via DUMS kunnen kinderen en jongeren doorstromen naar bijvoorbeeld Het Domstad Jeugd Orkest of zich voorbereiden op het toelatingsexamen van het Conservatorium.

Vind het instrument dat bij je past
Kies hieronder je instrument en één van onze twee locaties. Dan vind je het aanbod van de docenten die daar les geven. Schrijf je nu in en jouw docent neemt contact met je op.