Freddy Scheerder

Freddy Scheerder

Leidsche Rijn

Ik ben Freddy Scheerder en al mijn hele leven bezig met gitaarspelen/gitaarlessen. Zowel elektrisch als akoestisch. Zoals heel veel docenten bij DUMS conservatorium in Utrecht gedaan en afgestudeerd bij Eef Albers die destijds nog werkzaam was bij het metropool orkest. Superveel van deze man geleerd! Ook door zijn veelzijdigheid is mijn specialisatie toch altijd wel popmuziek is geweest. Wel door mijn jazzachtergrond stevig in de schoenen komen te staan en veel uiteenlopende projecten gedaan, van Rock tot Bigbands en van artiestenbegeleiding (Marco Borsato, Anita Meijer etc.) tot Hip Hop-formaties.

Nu al 20 jaar mijn eigen coverband waar ik van leef in zing en gitaar speel en waarvoor ik tracks arrangeer in mijn studio, mijn grote droomwereld waar ik liedjes schrijf voor wie het wil kopen. Na voor een buitenlands bedrijf orkestbanden te hebben gemaakt bezig met mijn eigen tracks waar ik onderdak voor zoek.

De gitaarlessen hebben voor mij steeds meer een persoonlijk karakter gekregen. Ik wil eigenlijk zoveel mogelijk mensen leren wat ze willen leren. Dat betekent dat ik veel voorbereiding nodig heb maar “it pays off”. De motivatie blijf op die manier ongekend. Door de lage tarieven bij DUMS en de subsidiemogelijkheden (informeer hiernaar bij mij) zijn de muzieklessen nu voor iedereen toegankelijk. Dat ben ik! Van Harte Welkom!

Freddy Scheerder geeft op de volgende dagen les bij DUMS:

Leidsche Rijn (Cultuur Campus): maandag
Domplein: dinsdag

KOM ukelele SPELEN BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden. (Bij Speelklas leen je voor de duur van je 1e cursus voor 10 weken gratis je instrument van DUMS). Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk
dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden.Ben je een kind tot 12 jaar kijk dan op onze K!DS pagina voor de oriëntatiecursussen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
Proefles Ukelele 30 min. 1 week privéles 0AANMELDEN
ukeleleles 20 min. 40 weken privéles 776AANMELDEN
ukeleleles 30 min. 40 weken duoles 568AANMELDEN
ukeleleles 30 min. 40 weken privéles 1033AANMELDEN
ukeleleles op maat op maat privéles n.o.t.k.AANMELDEN
ukeleleles B&ND 60 min. 18 weken 20 privé & 40 groep 495AANMELDEN

DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

Componeren en arrangeren: samen en hands-on

band

ensemble

orkest

Domplein Tegenpool orkest