Tom Luttikholt

Tom Luttikholt

Leidsche Rijn, Centrum

Tom Luttikholt was van kleins af aan al gefascineerd met pianospelen. Op het moment dat hij eindelijk groot genoeg was, is hij dan ook begonnen met pianolessen.

Zijn eerste twee jaar heeft hij klassiek pianoles gehad in Hengelo van Carla Nieuwenhuis, maar zijn pianodocente merkte al snel dat hij meer affiniteit had voor de lichte muziek. Op aanraden van de docent is Tom overgestapt naar lichte muziek pianolessen van Ad Smidt, waar hij nog zes jaar les van heeft gehad.

Op de muziekschool is het spelen in bands dan ook begonnen. Eerst met de band Jazzalike en later nog in de Bigband van de muziekschool. Hij speelt nog steeds bij de band Jazzalike. Deze band is uitgegroeid tot een succesvolle studenten/gala coverband.

Na het afronden van zijn middelbare school is Tom Docent Muziek gaan studeren op het conservatorium Enschede. Nadat hij deze studie had afgerond was er nog steeds de drang zichzelf nog verder in de muziek te verdiepen. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij door is gaan studeren als Jazz/Pop-pianist aan het Utrechtse Conservatorium. Bij deze opleiding heeft hij zich ontpopt als allround pianist en heeft hij zich aangesloten bij verschillende projecten en bands, waaronder de band LOE. Hierbij speelt Tom toetsen en is hij ook bezig met het maken van verschillende synth-sounds. De passie voor het lesgeven is ook altijd gebleven.

Tom wil graag zijn passie voor muziek en voor de piano doorgeven aan andere mensen, hen inspireren en aansporen om een goeie muzikant te worden. Dat is de reden dat Tom Luttikholt is begonnen met het lesgeven. Tot in zijn lessen!

KOM piano SPELEN BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden. (Bij Speelklas leen je voor de duur van je 1e cursus voor 10 weken gratis je instrument van DUMS). Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk
dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden.Ben je een kind tot 12 jaar kijk dan op onze K!DS pagina voor de oriëntatiecursussen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
Proefles n.o.t.k. 1 privéles n.o.t.k.AANMELDEN
pianoles 30 min. 40 weken privéles 1050AANMELDEN
pianoles 45 min. 40 weken privéles 1575AANMELDEN
pianoles 30 min. 40 weken duoles 575AANMELDEN
pianoles op maat op maat privéles n.o.t.k.AANMELDEN
pianoles B&ND 60 min. 18 weken 20 privé & 40 groep 495AANMELDEN
pianoles B&ND 70 min. 18 weken 30 duo & 40 groep 395AANMELDEN

Onder voorbehoud van prijswijzigingen. DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

Dr. Loevenhout & Consorten

Workshop Klezmermuziek met Oksana

Workshop improviseren met Oksana

Klavecimbel voor pianisten en andere toetsenisten

Combinatiepakket zang/gitaar of zang/piano

Componeren en arrangeren: samen en hands-on

band

Dr. Loevenhout & Consorten

Salsa de Hoy: Band

ensemble

Arcobaleno kamermuziek

Kamermuziek coaching

&SEMBLE piano 4 mains

orkest

Dr. Loevenhout & Consorten

Salsa de Hoy: Band

Domplein Tegenpool orkest