Olga de Kort

Leidsche Rijn

Olga de Kort werd geboren in Istra (regio Moskou). Sinds 1998 woont en werkt ze in Nederland. Ze studeerde cultuurwetenschappen en piano in Rusland, journalistiek in Frankrijk, muziekwetenschap (Universiteit Utrecht), piano en orgel (Utrechtse Conservatorium) in Nederland.

Olga is eigenaar van het muziekbureau aKKOlade, werkt als freelance musicus en heeft een privé pianolespraktijk in Breda. Sinds 2014 is zij bestuurslid van de EPTA Nederland (European Piano Teachers Association). Zij is coördinator van EPTA werkgroep beginnersmethoden, secretaris van EPTA Frans Schreuderprijs voor de beste scriptie van studenten piano aan Nederlandse conservatoria en secretaris van het EDC (Educatie en Documentatie Centrum).

Als musicoloog is Olga gespecialiseerd in Russische muziek en cultuur en de receptie van de Russische muziek in Nederland. Ze geeft lezingen, concertinleidingen en cursussen muziekgeschiedenis. Als muziekjournalist heeft ze ruim 500 publicaties op haar naam staan in Nederlandse klassieke muziektijdschriften waaronder Luister, Pianist, Preludium, De Klank, PianoBulletin, Het Orgel, Timbres, De Nieuwe Muze.

KOM Piano SPELEN BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden. (Bij Speelklas leen je voor de duur van je 1e cursus voor 10 weken gratis je instrument van DUMS). Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk
dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden.Ben je een kind tot 12 jaar kijk dan op onze K!DS pagina voor de oriëntatiecursussen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
Proefles n.o.t.k. 1 privéles n.o.t.k.AANMELDEN
Pianoles 20 min. 40 weken privéles 776AANMELDEN
Pianoles 30 min. 40 weken privéles 1033AANMELDEN
Pianoles &SEMBLE 60 min. 18 weken 20 privé 40 groep 450AANMELDEN
Pianoles &SEMBLE 70 min 18 weken 30 duo & 40 groep 350AANMELDEN

DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

Dr. Loevenhout & Consorten

Workshop Modale Jazz

Workshop Klezmermuziek met Oksana

Workshop improviseren met Oksana

Klavecimbel voor pianisten en andere toetsenisten

Combinatiepakket zang/gitaar of zang/piano

Celtic Music workshop

Celtic Music Workshop

band

Dr. Loevenhout & Consorten

Workshop Modale Jazz

Salsa de Hoy: Band

Componeren en arrangeren: samen en hands-on

ensemble

Celtic Music Workshop

Arcobaleno kamermuziek

Kamermuziek coaching

&SEMBLE piano 4 mains

orkest

Dr. Loevenhout & Consorten

Salsa de Hoy: Band

Domplein Tegenpool orkest