Ron Kesteloo

Centrum

Ik kom uit een muzikale familie en drum al zolang ik me kan herinneren. Na mijn eindexamen aan het Utrechts Conservatorium klassiek slagwerk en lichte muziek drums ben ik als docent aan de slag gegaan in Almere, Leusden én in Utrecht. Bij DUMS geef ik drumles en klassiek slagwerk, ben ik bestuurslid en leider van de DUMS Bigband.

Drummen is voor iedereen te leren, maar het vergt  wel oefening. Ik bouw het stap voor stap op en leer je spelenderwijs het notenschrift. We spelen veel met muziek mee. Soms maken we een filmpje, om thuis mee te oefenen. Ben je al wat verder gevorderd, dan pas ik het lesprogramma op jouw wensen aan met aandacht voor een bepaalde muziekstijl of techniek. Samen in een band muziek maken is het mooiste wat er is en dat probeer ik op mijn leerling over te brengen. Bij DUMS draait het om instrumentbeheersing, samen (b.v. in een band) spelen én optreden. Wij bieden niet alleen lessen aan, maar ook projecten en presentaties.

Als uitvoerend muzikant speelde ik o.a. in het New Standard Trio en het Jasper Somsen Trio waarmee wij o.a. Rita Reys en Ferdinand Povel begeleidden. Ook speelde ik bij een aantal bigbands in verschillende jazzbezettingen met o.a. Denise Jannah en Bert van den Brink. Van jongs af aan heb ik een passie voor opnametechniek. Ik maak veel opnamen op locatie en werk vanuit mijn studio als drummer, gitarist, geluidstechnicus en producer voor diverse artiesten.

Domplein
domplein@dums.nl

KOM Drums SPELEN BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden. (Bij Speelklas leen je voor de duur van je 1e cursus voor 10 weken gratis je instrument van DUMS). Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk
dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden.Ben je een kind tot 12 jaar kijk dan op onze K!DS pagina voor de oriëntatiecursussen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
Drumles op maat op maat privéles n.o.t.k.AANMELDEN

DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

Dr. Loevenhout & Consorten

Workshop Modale Jazz

band

Dr. Loevenhout & Consorten

Start Afresh! Jazz-Blues-Funk-band

Techniekklas drums

B&NDcoaching Pop & Jazz

Workshop Modale Jazz

DUMS-BigBand ‘Ready Or Not?’

Componeren en arrangeren: samen en hands-on

Spelen in een B&ND

Spelen in een band

ensemble

orkest

Dr. Loevenhout & Consorten

Start Afresh! Jazz-Blues-Funk-band