Paul Pallesen

Centrum

Paul Pallesen geeft gitaarles bij DUMS met als specialisatie Jazz en improvisatie en  Keltische Muziek

“Ik ben opgegroeid in Beverwijk, Noord Holland waar je als gitarist maar een soort muziek kon spelen; Bluesrock. Dus zo ben ik begonnen. Maar door de tijd heen ontdekte ik steeds meer muziek die me aansprak , tot ik uiteindelijk jazz ben gaan studeren aan het Amsterdams conservatorium. Daar raakte ik definitief in de greep van het improviseren en ben ook gaan componeren. Ik schrijf o.a. stukken voor mijn eigen band Bite the Gnatze. Niet lang na mijn afstuderen raakte ik door een reis door Ierland in de ban van Ierse traditionele muziek en ben naast de gitaar fanatiek banjo gaan spelen. Ik geef nu inmiddels vijftien jaar een folkworkshop in Amsterdam.

Belangrijk voor mij is dat een leerling geniet van wat hij of zij speelt en ontdekt wat er allemaal mogelijk is op een gitaar. In de les wordt gewerkt aan een goede techniek en de muzikale vaardigheden die je nodig hebt om met anderen samen te kunnen spelen.
Je kan individueel les nemen of als duo, en vanaf 11 jaar kan je bij mij beginnen.
Je kan bij mij ook Ierse en schotse tunes op de tenor banjo of gitaar leren spelen. Incidenteel geef ik een workshop Celtic Music.

Paul Pallesen geeft bij DUMS les aan het Domplein.

 

KOM elektrische gitaar SPELEN BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden. (Bij Speelklas leen je voor de duur van je 1e cursus voor 10 weken gratis je instrument van DUMS). Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk
dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden.Ben je een kind tot 12 jaar kijk dan op onze K!DS pagina voor de oriëntatiecursussen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
Proefles Elektrische gitaar 30 min. 1 week privéles 0AANMELDEN
elektrische gitaarles 30 min. 40 weken privéles 1033AANMELDEN
elektrische gitaarles op maat op maat privéles n.o.t.k.AANMELDEN

DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

Dr. Loevenhout & Consorten

Componeren en arrangeren: samen en hands-on

Popworkshop: spelen in een band

band

Dr. Loevenhout & Consorten

Start Afresh! Jazz-Blues-Funk-band

DUMS-BigBand ‘Ready Or Not?’

Popworkshop: spelen in een band

Cursus Spelen in een band

ensemble

orkest

Dr. Loevenhout & Consorten

Start Afresh! Jazz-Blues-Funk-band