Freddy Scheerder

Leidsche Rijn

Ik ben Freddy en al mijn hele leven bezig met gitaarspelen/gitaarlessen. Zowel electrisch als akoestisch. Zoals iedereen bij DUMS conservatorium in Utrecht gedaan en afgestudeerd bij Eef Albers die destijds nog werkzaam was bij het metropool orkest. Superveel van deze man geleerd ook door zijn veelzijdigheid is mijn specialisatie toch altijd wel popmuziek is geweest. Wel door mijn Jazzachtergrond stevig in de schoenen komen te staan en veel uiteenlopende projecten gedaan van Rock tot Bigbands tot artiestenbegeleiding (Marco Borsato, Anita Meijer etc.) tot Hip Hop formaties.

Nu al 20 jaar mijn eigen coverband waar ik van leef in zing en gitaar speel en waarvoor ik tracks arrangeer in mijn studio, mijn grote droomwereld waar ik liedjes schrijf voor wie het wil kopen. Na voor een buitenlands bedrijf orkestbanden te hebben gemaakt bezig met mijn eigen tracks waar ik onderdak voor zoek.

De gitaarlessen hebben voor mij steeds meer een persoonlijk karakter gekregen. Ik wil eigenlijk zoveel mogelijk mensen leren wat ze willen leren. Dat betekent dat ik veel voorbereiding nodig heb maar “it pays off”. De motivatie blijf op die manier ongekend. Door de lage tarieven bij DUMS en de subsidiemogelijkheden (informeer hierna bij mij) zijn de muzieklessen nu voor iedereen toegankelijk. Dat ben ik! Van Harte Welkom!

Leidsche Rijn (Cultuur Campus)
info@dums.nl

KOM Akoestische gitaar SPELEN BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden. (Bij Speelklas leen je voor de duur van je 1e cursus voor 10 weken gratis je instrument van DUMS). Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk
dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden.Ben je een kind tot 12 jaar kijk dan op onze K!DS pagina voor de oriëntatiecursussen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
Akoestische gitaarles 30 min. 40 weken privéles 1033AANMELDEN
Akoestische gitaarles 30 min. 40 weken duoles 568AANMELDEN
Akoestische gitaarles op maat op maat privéles n.o.t.k.AANMELDEN
Akoestische gitaarles &SEMBLE 60 min. 18 weken 20 privé 40 groep 450AANMELDEN
Akoestische gitaarles &SEMBLE 70 min 18 weken 30 duo & 40 groep 350AANMELDEN
Akoestische gitaarles B&ND 70 min. 18 weken 30 duo & 40 groep 395AANMELDEN
Akoestische gitaarles B&ND 60 min. 18 weken 20 privé & 40 groep 495AANMELDEN
Proefles n.o.t.k. 1 privéles n.o.t.k.AANMELDEN

DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

Workshop Modale Jazz

Combinatiepakket zang/gitaar of zang/piano

Celtic Music workshop

Celtic Music Workshop

band

B&NDcoaching Pop & Jazz

Workshop Modale Jazz

Componeren en arrangeren: samen en hands-on

Irish Session O’Leary’s Instap

Akoestische snaren-B&ND met zang

ensemble

Celtic Music Workshop

Introductie basiselementen flamenco gitaar – groepscursus

orkest

Snaren band met zang